Hirdetés
- iPhone topik
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
A klánról annyit, hogy sok csalódás ért, legutolsónál is úgy, hogy eltűntek az emberek, se egy szó se semmi, hogy adtam a pontjaimat több mint egy évig és együtt szórakoztunk órákig, leléptem a szinte üres klánból. Sok hívást küldtek, szabad vagyok, így kénytelen voltam egyet kreálni magamnak vagy aki ez alatt akar szórakozni és így már nem hívogatnak állandóan.
Tűo. voltam pár évig, ma már nem aktív és hát kicsit beégett 30 év, nehéz elkerülni és nem emlékezni:-) Beteg lettem, (vagyok) sokáig regenerálódtam és kellett valami ami eltereli az ember gondolatait, fájdalmait. Itt kötöttem ki COD2 után. Ott ha jó voltam akkor csaló volt a nevem és felmenőim, meg anyáztak már engem eleget élőben is, nem volt már türelmem az alpári, mocskos (Magyar) szövegekhez, emberkékhez.. Ezt találtam, ez is sokszor arra késztet, hogy power Off. De mivel filmeken kívül nem igazán van mit nézni a TV-n, ez maradt. Én Spec és CO-OP on vagyok 99% ban. Ha azzal a fegyóval lősz és csak ketten maradtok ekkora pályán, hát összejöhet. Keress nyugodtan segítek ha kell pályát átvinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI katana 15 HX Intel Core i7-14650HX, NVIDIA GeForce RTX 5070, 16 GB DDR5, 512 GB ssd
- Lenovo Legion Pro 16ADR10 gamer laptop
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- ASRock B550 Steel Legend
- HyperX Fury 64GB KIT / DDR4-3200MHz-CL16 / 4x16GB
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest