- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
A klánról annyit, hogy sok csalódás ért, legutolsónál is úgy, hogy eltűntek az emberek, se egy szó se semmi, hogy adtam a pontjaimat több mint egy évig és együtt szórakoztunk órákig, leléptem a szinte üres klánból. Sok hívást küldtek, szabad vagyok, így kénytelen voltam egyet kreálni magamnak vagy aki ez alatt akar szórakozni és így már nem hívogatnak állandóan.
Tűo. voltam pár évig, ma már nem aktív és hát kicsit beégett 30 év, nehéz elkerülni és nem emlékezni:-) Beteg lettem, (vagyok) sokáig regenerálódtam és kellett valami ami eltereli az ember gondolatait, fájdalmait. Itt kötöttem ki COD2 után. Ott ha jó voltam akkor csaló volt a nevem és felmenőim, meg anyáztak már engem eleget élőben is, nem volt már türelmem az alpári, mocskos (Magyar) szövegekhez, emberkékhez.. Ezt találtam, ez is sokszor arra késztet, hogy power Off. De mivel filmeken kívül nem igazán van mit nézni a TV-n, ez maradt. Én Spec és CO-OP on vagyok 99% ban. Ha azzal a fegyóval lősz és csak ketten maradtok ekkora pályán, hát összejöhet. Keress nyugodtan segítek ha kell pályát átvinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest