- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- De mennyi az annyi?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Jézuskát is megelőzi a Dimensity 8400
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz Angel1981 #1910 üzenetére
Szia te WoT függő
Egyenlőre itt tárgyaljuk a Ground forces-t is, és mivel vegyes csaták is lesznek a játékban (repülők-tankok egymás ellen), így nincs is értelme másikat nyitni szerintem. Jobb ha egy kalap alatt marad az egész.
Closed béta gameplayekkel tele a youtyúk, nézelődjél, nemrégiben megtört a jég, már nem csak KV1, StuG, T34 gameplay van fönt, hanem Tigrises is. Szóval van már mit nézni, remélhetőleg márc.-ápr környékén elstartol az open beta is. Véleményem szerint a fizikával vannak még gondok, de a többi része nagyon egyben van.
cseri:
Azigeeen, milyen madárral daráltál ekkorát?"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Angel1981 #820 üzenetére
Szerintem a World of Tanks jutalmazási rendszerével sincs baj, ott inkább az a gond, hogy túl sok hülyét vonz a játék (ami nem csoda, mert rettentő ostoba TV reklámokat ad ki a Wargaming, amivel azt sugallja, hogy a World of Tanks egy könnyed arcade játék, ahol mindenki lő mindenkire ész nélkül). Ha nem lennének hullámvölgyek amikor sok körön keresztül képtelenség nyerni a hülyék miatt, akkor senkit sem zavarna, hogy a nyertesek jóval többet kapnak. De ha jól emlékszem a legutóbbi patch behozta azt, hogy a vesztes csapat legjobbjait jobban jutalmazza (már lassan 2 hónapja nem nagyon játszottam vele, nem annyira vagyok képben).
A War Thunder rendszere az egyéni teljesítménnyel szemben igazságosabb. De persze az arcade battle így is tele van a WoT-on meg a CoD-on szocializálódott hülyékkel. Érdemesebb a historical csatát erőltetni, ahova ugyan csak egy gépet lehet bevinni, de egy csekély mennyiségű prémium fizetőeszközzel csinálhatsz belőle backup repülőt amivel lesz +1 esélyed.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Angel1981 #817 üzenetére
Jobban súlyozva van az egyéni teljesítmény irányába. Múltkor megesett, hogy beléptem csatába, de telefon volt és végül nem csináltam semmit. A vége az lett, hogy 0 XP és 0 kredit lett a jutalmam.
Például az összesítőben az is szerepel, hogy mennyire voltál aktív a csatában (csak a saját részvételed alapján), aki megy és teszi a dolgát az mindig 90% felett van. De például azért is jár XP meg kredit (noha nem sok), hogy az adott géppel mennyi ideig voltál életben, sőt olyan kitüntetés is van, hogy ha árkád módban egyetlen géppel túléled a teljes csatát, akkor azért is jutalmaz.
Nagyon kicsi a határvonal a lóf*sz jutalom meg a bőséges XP meg kredit hozam között. Van olyan, hogy odateszed magad, de kicsit balszerencsés a kör, hát olyankor hiába voltál alapvetően jó, elég sovány jutalmat ad. De vesztes csata esetén is jöhet sok XP meg
kredit(bocs, ezüst oroszlán), ha sokat daráltál és sokat tettél a csapatért. -
Djuree
félisten
válasz Angel1981 #768 üzenetére
asszem 2 kampány van, de pénzért lehet megvenni. pont tegnap vettem meg a steam packot, 20+ ojró volt. 2 kampány, 2 prem repcsi, 1 hónap prem, 1700 aranysas. de még nem kezdtem el őket. remélem megérte.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Gen 2. Makulátlan állapotban Eladó!
- Msi Cyborg 15 a12vf Gamer Lapotop
- Apple Watch 7, 45mm Gps+Cellular ( eSim) Stainless Steel ( rozsdamentes acél ) Zafír üveg, 100% akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 Fekete
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest