- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
frem1790
őstag
válasz
csongi #11324 üzenetére
Én a Geforce Experience programmal szoktam rögzíteni videókat a játékból. Ennél van olyan funkció, hogy azonnali visszajátszás - ha történt valami felvételre érdemes akkor egy(azaz kettő: alt+F10) gombnyomásra rögzíti az előző 5-10-15 percet. Be lehet állítani, hogy mennyit vegyen fel. Úgy vettem észre nem okoz laggolást - már csak azért sem mert utólag rögzít. De csak Nvidia kártyákat támogat a progi, azokból is csak a nem túl régieket.
-
Francia91
veterán
válasz
csongi #11317 üzenetére
D3DGear, vagy BandiCam
Mindkettő jó, és nem hardverigényes, kb 4-5 fps-t vesz le felvétel közben, és normális (elfogadható) fájlméretet produkál. Természetesen én erre még rákonvertálok (az eredeti videó bitráta 60 Mbit/s, ezt én átalakítom 22 Mbit/s-re, látszatra nulla minőségvesztés, de jóval kisebb fájlméret az eredmény, végül a konvertáltat ttöm YouTube-ra) -
PAtr0n
addikt
válasz
csongi #11286 üzenetére
Ohh csongi mit gondolsz te, irányított?
Azok bőven a háború után jöttek, ezek jó ha betalálnak oda ahová célzol.
De ha már rakéta, az FW 190 A8-ra szerelhető 2db 110kg-s rákitt, na azokkal múltkor a heavy tankokat abálgattam könnyedén.Sixkiller6:
Kifejthetnéd a részleteket. Pl. hogy AB módban játszol, esetleg RB-ben vagy SB-ben? Mert AB-ban könyített spot rendszer van, a tankok körül sziluett, célzást segítő aim marker stb... RB-ben már minden nehezítve van, SB-ben már a térképen sem látod ki a barát és ki az ellenség. De kifejtek mindent bővebben, csak tudnom kell milyen módban játszol. -
PAtr0n
addikt
-
Alg
veterán
válasz
csongi #11230 üzenetére
Én most már csak RB-t játszom, arcade addig kötött le amíg kb. félig kihúztam az angol repcsis meg félig a német tankos fát, utána rávettem magam az RB-re és 1-2 tucat meccs után ráéreztem, most már az arcade a fura. Csapattal biztos jobb lenne, de én egyedül is elvagyok.
Viszont a tankos RB baromi frusztráló, repülőset ezerszer jobban élvezem, csak azt a tetves imba pályát javítanák ki ahol a jappok a levegőből indulnak, USÁkoknak meg fel kell szállni. Nem értem, mert a norvég térképen meg a németek a levegőből indulnak, pedig ott is ott van a kifutó nekik.
-
pc360
addikt
válasz
csongi #11228 üzenetére
Nem vagyok öreg motoros, de basszus, annyira alap, hogy akkor nem kelepelek az ágyúkkal, mikor a nyomvonalon libeg egy friendly unit, és csak akkor eresztek el sorozatot, ha biztos nincs a szórásban... Múltkor kétszer szedtek le egymás után csapattársak... csak mert nem tudják megkülönböztetni a kéket a pirostól. Az enemy nem tud megállítani, sorra szedem áldozataim, erre hazavágják a fele gépparkom a hülye nyomorékok. Az összes ilyet blacklistelem - már ha bármi értelme is van. Szívem szerint átraknám másik csoportba azokat, akik több, mint egyszer öltek havert az adott évben. Még külön csapatokra se kell osztani őket, úgyis leszednék egymást... Free for all.
-
Francia91
veterán
válasz
csongi #11183 üzenetére
A P-51-esbe én nyomjelzős lőszert használok, mert mind gyújtó
A ruszki gépek mind fáklyát játszanak, ha Tracers lőszerrel lővöm őket
Egyenlőre nincs notim, eladtam, leghamarabb következő héten jön a másik, de az is lehet. hogy január elején, így most szünet van számomra, nemtudom, hogy milyen az 1.65 -
SP4C3
veterán
válasz
csongi #11168 üzenetére
Ha végképp nemmegy, akkor megnyitod a war-thunder mappáját (ahova telepítetted), ott megkeresed a config.blk fájlt, amit notepad-val megnyitsz és kitorölsz belőle mindent (előtte készíts egy másolatot róla, biztos ami biztos.) és be-copy-zod ezt:
Majd a felbontásra és egyéb beállításokra figyelj!
forcedLauncher:i=0
renderer3:t="d3d9ex"
language:t="English"
use_release_candidate:b=no
clientBitType:t="auto"
tencent:b=no
rdseed:i=8861
releaseChannel:t=""
doShowDriversOutdated:b=yes
graphicsQuality:t="custom"
video{
mode:t="fullscreen"
postfx_antialiasing:t="none"
vsync:b=yes
adaptive_vsync:b=no
resolution:t="1280 x 720"
vrMode:b=no
instancing:t="auto"
compatibilityMode:b=yes
driver:t="dx9"
disableFlipEx:b=no
alpha_to_coverage:b=no
windowed:b=no
pxFonts:b=yes
}
graphics{
advancedShore:b=no
fxDensityMul:r=0.2
tireTracksQuality:i=2
foamQuality:t="none"
enemiesQuality:t="low"
waterReflectionTexDiv:i=12
clipmapScale:r=0.5
backgroundScale:r=1
skyQuality:i=2
lenseFlares:b=no
grassRadiusMul:r=0.1
dirtSubDiv:i=1
anisotropy:i=1
shadowQuality:t="ultralow"
cloudsQuality:i=2
rendinstDistMul:r=0.5
texquality:t="low"
enableSuspensionAnimation:b=no
landquality:i=0
lastClipSize:i=4096
panoramaResolution:i=1024
}
render{
fxReflection:b=no
grass:b=no
waterReflection:b=no
rendinstGlobalShadows:b=no
haze:b=no
softFx:b=no
ssaoQuality:i=0
wake:b=yes
shadows:b=no
waterRefraction:b=no
ssrQuality:i=0
}
download{
dnl_speed_rate:i=1000
upl_speed_rate:i=0
tracker_exchange:b=yes
upl_limit:b=yes
peer_exchange:b=yes
UTP2:b=yes
seeding_on:b=no
DHT:b=yes
dnl_limit:b=no
}
launcher{
startup_with_windows:b=no
hide_to_tray_option:b=yes
enable_carousel:b=yes
bg_update:b=no
preload:b=yes
}
directx{
d3d9ex:b=yes
maxaa:i=0
}
yunetwork{
enableWebStatus:b=no
webStatusPort:i=23456
webStatusLocalhostOnly:b=yes
curCircuit:t="production"
isExpertMode:b=no
}
oculus{
maxSeparation:r=0.0005
predictionEnabled:b=no
zeroParallaxDist:r=3
magnetometerEnabled:b=no
k1:r=0.5
fovMul:r=1.2
edgeScale:r=0.95
k2:r=0.666
}
sound{
speakerMode:t="auto"
fmod_sound_enable:b=yes
}
debug{
screenshotAsJpeg:b=yes
512mboughttobeenoughforanybody:b=yes
} -
SP4C3
veterán
válasz
csongi #11166 üzenetére
1.) Start War Thunder - Indítsd el a War Thunder-t
2.) Go to launcher settings - Nyist fel a launcher beállításait (jobb felső wrench icon)
3.) Locate the Render scroll bar - (keresd meg a render beállításokat, (default: AUTO))
4.) Use mouse scroll or keyboard arrows (válaszd ki az "auto" beállítást, majd nyomd meg a lefelé nyilat 2x)
5.) Set renderer to DX9EX:(lista sorrendben)
-auto
-DX11
-DX9EX - Tap twice (2x) the arrow down on keyboard to select DX9EX
-DX9
-OpenGL (test)Elindítás után a command gomb megnyomásával leteszed a tálcára (mások windows gombként emlegetik, a ctrl közvetlen szomszédságában találod meg, az "alt" előtt).
Tálcára rakás után csak ráviszed a cursor-t a war thunder iconjára a tálcán és megvárod míg az előnézeti buborék felugrik és kiolvasod a nevéből, hogy milyen render módban sikerült elindítani. Ha ez a procedúra nem érthető, akkor futtasd ablakos módban (1024x768-as felbontásban) és ott az ablak nevében fog szerepelni az aktív renderelési mód és a bit-szám is.
-
SP4C3
veterán
-
PAtr0n
addikt
válasz
csongi #11124 üzenetére
Megváltozott igen, lehet azért csinálták, hogy ne lásd azt hogy hol van az enemy amikor kilőtt. Végülis tankoknál még van értelme, de repcsiknél nem igazán.
pc360:
Igen, lehet ezzel vitatkozni, hogy miért mennyit kellene hogy tejeljen a játék, de ha azt nézed mi a feladat, akkor meg érthető, hogy repcsi ölésért ad a legkevesebbet. Ugyanis hiába érzed azt hogy sokat tettél a győzelemért (valójában tényleg), ha csak gépeket vadásztál, ha nem az a feladat. Ha pl domination-ban nem foglal senki, de az enemy minden erejével azon van, lőhetsz le te 25 gépet is, veszítetek. Vagy ha pl. ugyanezen pályán hagyjátok a tankokat bemenni a repterekre, ezzel elfoglalhatatlanná téve azt.
Jó, de nézzünk egy másik példát. Air domination. Ott mi a feladat? Foglalni a központi kört. Ott se fogsz pusztán csak azért sok pontot kapni, mert te lőtted le az enemy csapat felét.
Gaijin így szűri a túl skilles játékosokat, hogy nehogy hamar ki tudd fullozni a játékot. Ezért írtam azt, hogy ha sok pénzt meg XP-t akarsz, akkor mindent kell csinálni, mindenben jónak kell lenni, ez van.Magyarítás: Bár az angol elég jó megy (mondjuk ehhez a játékhoz pont nem kell), azért jó az anyanyelven olvasni. Így vagyok minden game-elé, amihez csak lehet szedek le magyarítást. Kinek mi, sokaknak nem veszi be a gyomruk.
-
donmackó
addikt
válasz
csongi #11119 üzenetére
Bár érdemben nem tudok erről nyilatkozni, mert többnyire bombázóval/csapásmérővel repülök. De szerintem nem árthat ha pár taktikát/manővert betanulsz -> Air Maneuvers vagy Immelman forduló stb.
-
pc360
addikt
válasz
csongi #11116 üzenetére
Annyit megnézhetnél a score screenen a mecs végén, hogy konkrétan milyen gépről van szó.
Amúgy minden bizonnyal az A6M szériás japán gépekre gondolsz, és mint olyanok, a fordulékonyságuk a legnagyobb előnyük. Konkrétan a játék legkomolyabban forduló gépei a permetezők után. Keringő fáklyák...
Ezt a csodagépezést is hagyjuk már! Fura a játék fizikája, egyáltalán nem valós, de minden gépnél megvan az előny és a hátrány. Érdemes a wikit olvasgatni.
-
PAtr0n
addikt
válasz
csongi #11112 üzenetére
Jól működik briteknél is, de ott a stealth fűzés általában fel van "higítva" AP lőszerrel is. Ott az Air targets heveder a legjobb (szigorúan repcsik ellen természetesen).
Meg úgy eleve a Hispano a játék legjobb 20mm-es gépágyúja. Szándékosan írtam, hogy a "játékban". A valóságot meg... ki tudja. -
pc360
addikt
válasz
csongi #11109 üzenetére
A németeknél pl. a stealth, de sok másutt a ground lőszerek tartalmazzák a leghatásosabb, vagy legnagyobb arányú robbanótölteteket légi egységek ellen. Az univerzális / omni purpose a közepesen szar választás ellenük, annál gyengébb csak a default vagy az armored targets tud lenni, ellenben a ground / air / stealth közül biztosan erősebb legalább 2. Más kérdés, ha valakinek kell a tracer, de árkádban az inkább csak zavaró, nincs is értelme.
-
pc360
addikt
-
Francia91
veterán
válasz
csongi #11085 üzenetére
"Azt látom hogy online vagy, de nem repkedsz "
Mert tankozok, repülni 1 hónapban 1x repülök, ha Lion Boostert kapok, akkor azt PBJ-vel elhasználom
Még a Kugelt meg a Tiger II H-t szeretném kifullozni, ruszkiknál az ISU-152-esig szeretnék eljutni, aztán térek vissza repkedni -
Francia91
veterán
válasz
csongi #11076 üzenetére
A P-51D mindig is gyors gép volt, már 3 éve is a leggyorsabb gépek közé tartozott
. Nincs kérem ebben semm újdonság. Nagyjából csak a sebessége van annaka gépnek, ami használható is, amúgy nem nagyon csipázom
A topikba meg azért nem írok mostanság, mert fél éve csak tankozok...
. De lassan visszatérek az égbe
-
pc360
addikt
válasz
csongi #11061 üzenetére
Épp azt mondom, hogy ne mindent, vagy legalábbis ne egyenletesen.
A fontossági sorrendet beszerkesztettem az előző hsz-be. A gunners tab viszont csak annál a csapatnál lesz fontos, aki turretekkel ellátott bombereket vagy attackereket visz majd, ilyenből szerintem 1-2 elég. A vision valóban nem sokat számít, egy esetet leszámítva talán: a durván ködös/felhős küldetéseket.
-
pc360
addikt
válasz
csongi #11059 üzenetére
Erősítsd a csapat vitality szintjét! Úgy jóval kevesebbszer fordul majd elő a pilot knocked out jelenség. Az az első és legfontosabb skill, utána jön csak a G-force tűrés, a stamina, a weapon maitenance, a reload speed, manual repair esetében a repair rank és speed, majd a legvégén a láthatósági viszonyok. És persze az sem árt, ha minden fontos gép, amit viszel, expert crew irányít.
-
pc360
addikt
válasz
csongi #11057 üzenetére
Automatikusan van alapból, tehát minden egyes esetben fizetsz érte, amikor sérül vagy megsemmisül egy géped. Azért nem látod meccsek után, hogy piros és nem alkalmazható egy gép, mert az automatikus javítás be van kapcsolva.
Ezt tudod kikapcsolni a Research gomb mellett, ahol az auto ammo refill checkbox is található. A működését pedig már leírtam. Sokat össze lehet vele spórolni. Nem feltétlenül úgy, hogy minden esetben végigvárood a sok órás javítási procedúrát, hanem az épp nem használt népségnél, meg főleg éjszakára hagyod javulgatni a gépeket, a teljes javítás költségét ezzel folyamatosan csökkentve.
-
pc360
addikt
válasz
csongi #11055 üzenetére
Én is rászoktam a manual repair miatt, hogy egyszerre vigyem az oroszokat és a németeket, úgy egy kicsit jobban kijövök a javítási költségekkel. Japán a harmadik, amivel már haladgattam, de ott külön kihívás nem lángra robbanni mondjuk egy kicsit élesebben vett forduló miatt...
-
pc360
addikt
válasz
csongi #11051 üzenetére
Nagyjából BR 4 körül jön elő, hogy bármennyire megváltás a 7,62-k után a 20 mm-es ágyú, később, ha nincs belőle legalább 4 vagy több, akkor az se sokat ér bomberek ellen. A 37 mm az első olyan, amivel már magabiztosan lehet menetelni ellenük is, 45-tel már egy lövésből szeded le őket. Viszont ezekkel külön herce-hurca bánni, tekintve, hogy nem spammolhatod a levegőbe őket csak úgy, mert úgy pontatlanok és mert 5 mp alatt kifogynak.
Közben meglett a Yak-9P és Yak-9UT, de már rohadtul hiányzik, hogy le tudjam cserélni a nagyobbik cannonokat 37-re és 45-re bennük... #farmingforever
-
Bertiee
senior tag
válasz
csongi #11042 üzenetére
Esetleg az is számíthat, hogy folyamatosan 60000 felett volt a játékosok száma, mindenki farmolja a kihúzandó "ócsósított" modokat, gépeit, valószínűleg sok PRO szintű játékos is aktív volt..Ezek jóval nagyobb távolságból képesek meglepetést okozni.
Persze a magas PL is gondot okoz valóban.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
csongi #11044 üzenetére
Alul írja a ping mellett %-osan. A 0% a jó, minden felette lévő érték gondot jelent. Nekem is volt ilyen 1-2 alkalommal. Lőttem az ellenfelet és semmit nem történt vele. Aztán néztem, hogy 40% körül volt a packet loss.
Mondjuk az ért ez elég feltűnő. Lehet nálad csak a szokásos BS volt. -
Bertiee
senior tag
válasz
csongi #11027 üzenetére
Én speciel prém gépeket nem nagyon vettem még, prém időszak sem volt állandóan, de amikor volt/van eléggé látványos a különbség. Ha effektíve kevés pénzt akar valaki rákölteni, szerintem a prémium időszak a legkifizetődőbb. Most a 20 EUR /6 hónap gyakorlatilag 1000 Ft havonta. Szerintem annak aki majdnem naponta játszik ez a legjobb.
EZ vagy EZ sem rossz ajánlat. A 15 EUért ad egy tankot, egy repülőt, 15 nap prém időszakot és 4000 goldent, amiből 2500-at elköltve most 90 napot lehet venni, így még marad 1500 golden bármi másra.
-
PAtr0n
addikt
válasz
csongi #11027 üzenetére
Nem értem a kérdést. Aranysast nem áraztak le, csak a 90 napos és éves prémium előfizetés árát felezték meg. Ezen kívül a megadott időszakban minden nemzet járművei (a prémium járművek is) féláron vehetőek meg. Ilyenkor amúgy érdemes 1-2 prém gépet venni, így lett meg anno a Tiger P-m is, 3000 aranyból 6000 helyett. De vannak kifejezetten olcsó és nagyon hatékony prém gépek. Tudunk ajánlani.
-
-
PAtr0n
addikt
válasz
csongi #11002 üzenetére
Értem. Az a 10 se kevés, prémiummal azért dupla olyan gyorsan lehet fejlődni. Én erre a prémium rendszerre egyszer azt írtam: Fizetek azért, hogy a játék kevesebb időmet rabolja el. Ha belegondolsz, van benne valami. Most nincs előfizetésem, nincs is kedvem játszani, mert tudom, hogy tetűlassú a fejlődés. Cserébe azt az időt hasznosabb dolgokra ütöm el. (Khmmm, néha éppen WoWS-re
)
SP4C3:
Mif@sz???? Nehogy már a balf@szoknak kedvezzenek már. Ne játsszon olyan RB meg SB-ben aki nem tud különbséget tenni ally meg enemy között. Nevetséges. -
PAtr0n
addikt
válasz
csongi #10984 üzenetére
Nana, szerveroldali a sebzés, meg a flight model is. Azért nem hülyék a fejlesztők, hogy ennyire könnyen belepiszkálhatóvá hagynák! Amit viszont lehet elméletben piszkálni, azaz irányítás, tehát kvázi "aimbotot" kreálni. Ellentmondásos ez is, valaki azt állítja hogy nem lehet, de én megoldhatónak tartom.
pc360:
Azért az FW-k se elveszettek 1-1 fordulóharcban, bár nem ez a preferenciájuk (azt hagyjuk meg a Yak-oknak, Zero-knak, meg Spit-eknek), de nem annyira rosszak abban sem. -
pc360
addikt
válasz
csongi #10982 üzenetére
Ilyenkor jó lenne tudni, hogy milyen gépről van szó. Vagy te most a P51-ről beszélsz? Nem teljesen tiszta ez a szétkonfigurálós dolog sem.
Egyébként én pont a napokban repkedek Az FW-kkel, és ha valamit tudni kell a gépről az a hihetetlen jó energia megtartása, tehát ha egyszer 800 km/h-ig alábuksz, azt emelkedés közben is igen lassan veszíti el. 4-800 km/h függőlegesen pedig igen brutális emelkedést jelent. Szerintem 6-10 másodperc alatt ez 3000 méter is jelent. Cserébe nem fordul kb. sehogy, viszont nagyon élvezem most a boom and zoom stratégiát, amit ez képvisel. Az ilyen gépeknél figyelni kell, hogy ne ess be 500 méter alá, mert akkor már ottragadsz. Egyetlen esély, ha nem nagyon fordultál vele még, az az, hogy a meglévő sebességeddel el tudsz húzni a terepről.
A Bf-ek a leírások alapján (őket még nem próbáltam) annyiban különböznek, hogy ott nem a top speed és az energiamegtartás a kemény, hanem a kanyarodási és mászási képesség. Szóval érdekes dögök vannak ám, de mindnek van hátránya is bőven. Az Fw-k ellen most már tudom, hogy érdemes elkerülni a frontális lődözést, mert iszonyat fegyverzete van, helyette be kell vonni valahogy forduló-csatába, ott secperc alatt alulmarad még egy közepes bombázó ellen is.
Ettől függetlenül nagyon sokminden eléggé irreális a mozgásban, kanyarodásban, mindenben, ezt aláírom. Az ilyen dolgok engem is kidobnak...
-
Francia91
veterán
válasz
csongi #10970 üzenetére
Én évekig Ultra Low-on nyomtam, mégis jó voltam Reálban
. És túléltem
Májusban váltottam notit, azóta picit jobb minőségben tudom nyomni.. -
pc360
addikt
válasz
csongi #10963 üzenetére
A 7 éves 4830-as még a szaros Core 2-vel meccselt. Borzasztó elavult. Gyakorlatilag tök feleslegesen van Opteron a gépedben a játék szempontjából. Nem is hiszem, hogy gyorsabb így, mint egy közepes 4 magossal.
Én ebbe egy R9 290-et vennék (használtan). Az már bírna mindent fullHD-n is, hatszor ennyi FPS-sel, a procit is jobban pörgetve. A 12 magot mondjuk semmi sem fogja teljesen kihasználni, inkább az első 2-4 mag órajele számít a játékokban, a többi csak ott fűt (ezért is szoktak inkább erős i5-öt pakolni a gamer konfigokba).
-
donmackó
addikt
válasz
csongi #10924 üzenetére
A hangok nem is lesznek magyarok. Ahhoz a hunsub kell. Itt a leírás -> Magyar szinkron beállítás Így a beszéd is magyar lesz.
-
frem1790
őstag
válasz
csongi #10913 üzenetére
Szerintem tökéletes, én még nem találtam benne hibát. Köszönet itt is újra a lelkes fordítócsapatnak!
Nem tudom, hogyan próbáltad. Én úgy csináltam ahogy korábban már ajánlották. Megnyitod a játék mappáját, megkeresed a "config.blk"fájlt (társítod a jegyzettömbhöz v. akármilyen szövegszerkesztőhöz amihez hagyja-és avval megnyitod) a harmadik sorban a nyelvet "langauge" átírod "Hungary"-ra, mentés és kész is. -
Francia91
veterán
válasz
csongi #10872 üzenetére
Bizony nehéz a bombázók élete, de csupa móka és szórakozás, ha értesz a lövészek kezeléséhez
Az 5 repülő mellett azért pár Light PillBox is horogra akadt a 12,7 mm-es géppuskával...
B-29-essel pedig szimulátorban jó aratni, Booster-rel csak úgy szarja az RP-t
-
donmackó
addikt
válasz
csongi #10872 üzenetére
Árkádban nem is fogsz köteléket látni. Ahány bombázó, annyi felé mennek. RB-n már többször előfordul. Én is mindig kinézek egy értelmesnek látszó játékost és avval megyek. Bár ott meg a vadászok (meg árkádban sem) nem védik a bombázókat, pedig a legtöbb pályán a fő feladatok közt van a földi egységek elpusztítása.
-
pc360
addikt
-
pc360
addikt
válasz
csongi #10752 üzenetére
gyébként van a célzás-rásegítőnek szerintem egy olyan problémája, hogy ha többféle kaliberrel (és sebességű golyókkal) lősz egyszerre, akkor csak az egyikhez igazítja a célzókát. Ezt ott lehet tetten érni, mikor kifogy az egyik típus, mert ekkor a célzóka hirtelen ugrik egyet a megmaradthoz igazodva. Lehet jól jönne egy dupla célzóka - mondjuk már így is túl sok minden van a képernyőn, és néha a vizuális effektek miatt már nem látom, hogy mi van az orrom előtt.
Amit nem szeretek, hogy a géptípus- és nick-kijelzést a konkrét pozícióra erőltetik, és nincs olyan, hogy mondjuk a képernyő egy fix pontjában írja ki a kijelölt ellenfél adatait. Hihetetlen zavaró tud lenni a sok felirat, főleg, ha még a nick is be van kapcsolva (az az egy, amit kiiktattam, pedig néha azt is jó lenne tudni). UI-ban fejlődhetne még a játék... Beállítottam sárga, kör alakú célzókát az említett nick kikapcsolűása mellett, de ennél többet nem tudtam finomítani a kinézeten.
-
Francia91
veterán
válasz
csongi #10752 üzenetére
Majd ha picit jobban belejössz, már 7-800 m-ről is pontosan be tudsz találni
Bombázók: Ismerni kell, hogy melyik bombázónak hol vannak a holtterei, hova céloz nehezebben a lövész, hol sebezhető könnyen. A leghatásosabb taktika bombázók ellen a fentről rázuhanás, ha ezt tudod kivitelezni. Én vettem már üldözőbe B-17-est, inkább emelkedtem mögötte pár percig, hogy aztán rázuhanásból letámadja,, ha 700 feletti sebességed van, egyre nehezebben tud téged lelőni, gyorsan kell cselekedni
-
m3tr0
őstag
válasz
csongi #10735 üzenetére
Én már leírtam korábban miket tapasztaltam...
Semmi, de semmi élmény nincs ebben a játékban ebben a formában.
Hiába fejlesztesz gépet, mindig van jobb.
A prémiumosokról meg a csalókról nem is beszélve.
Szóval az egész egy rakás szar.
De nem írom le többször mert itt mást úgysem szabad csak szépet és jót írni.
Nincs időm erre, az egész "játék" időpazarlás. -
pc360
addikt
válasz
csongi #10735 üzenetére
Néha egész jó találataim vannak, stealth golyókkal nyomom most már (árkádban). 3-5 ellent szedek le meccsenként. De ez a váratlan "pilot knocked out", és az instant lángrakapás a japánoknál igencsak betesz - legtöbbször valamilyen FW-190 vagy P-51 által.
Te melyik népséget ajánlanád, aminél később van gyors elkapó, ami alacsony magasságokban is jól manőverezhető, és felveszi a versenyt az említett gépekkel, de nem papírdobozok (illetve pontosan melyikek ezek)? Vagy túl sokat szeretnék egyszerre?
Nem akartam a populáris vonalat erősíteni, ezért választottam a japókat elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged