Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz csongi #11124 üzenetére

    Megváltozott igen, lehet azért csinálták, hogy ne lásd azt hogy hol van az enemy amikor kilőtt. Végülis tankoknál még van értelme, de repcsiknél nem igazán.

    pc360:
    Igen, lehet ezzel vitatkozni, hogy miért mennyit kellene hogy tejeljen a játék, de ha azt nézed mi a feladat, akkor meg érthető, hogy repcsi ölésért ad a legkevesebbet. Ugyanis hiába érzed azt hogy sokat tettél a győzelemért (valójában tényleg), ha csak gépeket vadásztál, ha nem az a feladat. Ha pl domination-ban nem foglal senki, de az enemy minden erejével azon van, lőhetsz le te 25 gépet is, veszítetek. Vagy ha pl. ugyanezen pályán hagyjátok a tankokat bemenni a repterekre, ezzel elfoglalhatatlanná téve azt.
    Jó, de nézzünk egy másik példát. Air domination. Ott mi a feladat? Foglalni a központi kört. Ott se fogsz pusztán csak azért sok pontot kapni, mert te lőtted le az enemy csapat felét.
    Gaijin így szűri a túl skilles játékosokat, hogy nehogy hamar ki tudd fullozni a játékot. Ezért írtam azt, hogy ha sok pénzt meg XP-t akarsz, akkor mindent kell csinálni, mindenben jónak kell lenni, ez van.

    Magyarítás: Bár az angol elég jó megy (mondjuk ehhez a játékhoz pont nem kell), azért jó az anyanyelven olvasni. Így vagyok minden game-elé, amihez csak lehet szedek le magyarítást. Kinek mi, sokaknak nem veszi be a gyomruk. :)

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák