- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Most már megy. De ahogy elnézem volt egy kisebb wipe...
Aha, itt is a hír: [link]
"From server opening today - all accounts on the CBT test server are being reset to zero. Since there have been lots of changes since previous "wipe" test should focused on new data gathering,
from April 2nd 13:00 GMT to April 5th GMT the RP gain will be 3 X for each battle
and from April 6th 11:00 GMT to April 7th 16:00 GMT RP gain will be 5 X. This will allow players to unlock tanks that they are used to."
Minden nullázva lett, cserébe pár napig több RP jön csatánként.
-
Fel
addikt
Történt egy kis csúsztatás:
"Due to technical issues tomorrow's morning test is moved to Thursday morning, and today's test is moved to tomorrow (Wednesday, April 2nd). Test times remain the same.
Wednesday - 13:00 GMT - 19:00 GMT
Thursday - 01:00 GMT - 07:00 GMT & 13:00 GMT - 19:00 GMT"
Tehát ma reggel nincs, lesz helyette délután, csütörtökön pedig két alkalommal lesz.
-
Stigma.HC
senior tag
Hát nem tudom, én hónapok óta nem költök már pénzt a WG termékére, mégis jól elvagyok most is. Pedig jelenleg is van prémem, arany cuccokra sosem költöttem (kivéve mióta lehet venni kreditért is mindent! Ezt elfelejti mindenki. Hol itt akkor a nem megvásárolható előny) Prémtankok nagy részéhez is ügyesen jutottam hozzá. Az hogy a játékosok nagy részének gondot okoz magasabb tierben fent tartani a gépeket, nekem ebből az jön le hogy nem tudnak vele jól játszani.
Én amúgy egyik cégnek sem emelnék bálványt, profitorientált mindkettő, most verseny alakul ki köztük a játékosok kegyeiért. Enélkül egyik sem lenne ilyen kedves. Én viszont ezen felül is tartom magam ahhoz, hogy pénz befektetése nélkül is lazán ellehet lenni mindkét játékban. Szerintem ez elég korrekt dolog azért.
Annak meg kifejezetten örülök, hogy valamennyi már most eltér a két játék. így felüdülés egyikből átmenni a másikba ha épp beleuntam (persze ha van éppen szerver) -
Th1sN04ll
senior tag
Fél évet nem húzzák, mert akkor szerintem nagy lenne a zúgolódás.... Szerintem 1-2-3 hónap, ebben lesz majd open beta is, már csak a szerverek éles tesztelésére is hogy bírják a rohamot! A grafikai bugok már fel sem tünnek, pedig a távolban lévő bokrok villognak mint a diszkólámpa, néhol a föld is
Plusz a t-34-esekkel minden módozatával lehetne valamit kezdeni, mert kicsit túl van misztifikálva szerintem, nem bírt az ki annyi lövést közel sem, itt meg max ilyen 4hit-8hit mind1 hova lő neki az ember
Na de bízzuk a fejlesztőkre, csak tudják a dolgukat! Ezen kívül nem bánnám ha a fákat is ki lehetne dönteni, mert azok úgy állnak mint a cövek
-
vhw
addikt
Kár volt idekevernem a WG-t...
A gond azzal van, hogy egyes játékfejlesztők olyasmiért kérnek pénzt, amiért kb nekik kellene fizetni, vagy legalábbis megköszönni (;bug keresés, tesztelés).
Ehhez képest rájátszanak az emberek türelmetlenségére, kíváncsiságára és exkluzív belépőket árusítgatnak több ezer Ft értékben (tökmindegy, hogy mit adnak mellé).
Még ha opcionálisan ajánlanák fel a kérdéses csomagokat/tankokat, à la "pre-order csomag"... de azzal hogy ezt egyedüli módként kínálják a zárt bétába kerülésért meglehetősen visszás)És ezt nem csak a Gaijin játsza el.
Mégegyszer; igen tudom, semmivel sem kell játszani.
-
anytime
őstag
-
Szőrös
veterán
-
RG4L
őstag
Igen, csak ugye annyi, hogy ettől független, ha jól vettem észre engedi X gomb nyomására vagy görgő nyomására a target lockolását, majd Alt billentyűvel a követést, de tisztességesen nem használtam, ellenben haver, aki fura volt, hogy egymás után rámdiveolt simán... kiderült, hogy neki bennt voltak a jelzők. De kinyírtam
-
anytime
őstag
Szia!
Nagyon szepen koszonom a korrekt, reszletes leirast!
Sajnos az en angol tudasom ott tart, hogy a jatek erthetosegehez es elmenyekkel teli hasznalatahoz, bizony elkelne a magyar nyelvu kliens, igy addig, csak ismerkedem a lehetosegekkel, probalom ertelmezni a jatek mukodeset.
Megneztem (at is fogom olvasni) es a jovoben is figyelemmel fogom kovetni az altalad ajanlott forumot. Kulon koszonet a forditoi munkaert, biztosan sok embernek lesz oriasi segitseg.
Ahogy azt fentebb is irtam, nagyon tetszik a jatek osszetettsege, de azt mar latom, hogy ehhez komolyabb angol nyelvtudas szuksegeltetik a jelen allapotot tekintve vagy pedig turelmesen ki kell varnom a magyar nyelv erkeztet.
Meg egyszer koszonom, udv:
A -
Stigma.HC
senior tag
Még csak körülbelül 15 csatát tudtam menni. Kicsit furcsa a játék a wot után. Szokni kell, de az első pár kör után az utolsó 4-5 már egész jól sikerült.
Ma azért belefutottam több grafikai bugba is, de ez most még természetes. Viszont vicces volt mikor fordulásnál neki koccoltam a sziklának és tettem a levegőben egy kört majd fejre álltam.
Plusz külön élvezetese volt az a kör amikor a löveg kiütve és nem lehetett fordítani semerre. Érdekes volt így célozniMaradt végül a közelharc.
(#3209) Mister_X
Kis sebességnél egy kis mozdulatra 180 fokot fordulok, azért kicsit túlzás szerintem
De majd következő nap tesztelgetem, lehet füves terep közrejátszott benne. Vagy a lagg, ma kijutott belőle bőven nekem. -
Mister_X
nagyúr
Csúszkáljon csak a tank, WoT-ban az az egyik legillúziórombolóbb, ogy kb. azonnal megállnak a tankok, holott 100 tonna az felgyűrte maga alatt az utcát, terepen meg rögtönzött hull down-t alakított ki
Bár nem tudom, hogy mennyire vészes + lehet terep és időjárás függő.
@Skyhunter: bárcsak open lenne. Így kénytelen vagyok rubelben fizetni a fejlesztőknek a beta accesért
-
Th1sN04ll
senior tag
Itt szerintem nem olyan instant a porral oltó mint a konkurenciában, ha a motort, vagy tankot, vagy lőszerrekeszt ér találat igen hamar fellángol a cucc! Nekem speciál tetszik hogy nincs hp rendszer, modulsebzés van keményen, és bár sokan sírnak amiatt hogy nehéz iránytani a tankot, meg driftel itt igen is van fizika, és számít hogy 50t is meg tud csúszni, és "ellen kell kormányozni"
Ehhez képest a wot gyermeteg libaf*s -
JackFeryll
őstag
Nincs mindenről tapasztalatom de így látom:
-Amcsi: BOMBÁZÓK
-Német: BnZ
-Angol: Jack of all trades master of none. Adatlap alapján brutál gépeik vannak, de a gyakorlatban sosem ezt tapasztaltam. A spitek frodulnak, de a japánok jobban, ami meg stat alapján jó lehet energy fightra (klasszikus BnZ-re nem mert nem nagyon lehet kiemelni őket) azok meg nagyon vesztik a sebességüket.
-Orosz: Nagyon erős all arounderek.
-Japán: Csak a chaikák fordulják le őket és még nem is másznak rosszul. -
Fel
addikt
Szerintem fölösleges külön topik a földiek miatt.
A "basic" képzés - mint neve mutatja - az alap. Azt már akkor megkapja a személyzet, ha "hadrendbe" állítod a gépet. Amire gondolsz, az az expert, majd később az ace szint. És szerintem nem buksz semmilyen szintet, ha "túlképzed" az embereket.
-
dumbo1181
csendes tag
Sziasztok.December óta tolom a ground force-t.Eleinte nekem is az idegeimre ment a csúszkálás.Még az IS is képes volt"driftelni".Ezen azóta javítottak valamennyit.Amúgy meglehet szokni.Hibák vannak még a játékban bőven ezért zbéta és nem open.Eleinte voltak olyan hibák,hogy az ember nem tudta sírjon vagy nevessen.Nekem jobban bejön mint a wot mindent egybevéve.Azt szeretem leginkább,hogy minden nemzetnek megvan az erős tankja Nem ilyen vagy olyan nemzet van előtérbe nyomva.És ezek létező gépek voltak nem pedig egy mérnök ráérő idejében papírra vetett álmai amiből soha nem lett semmi.Eddig....
-
RG4L
őstag
A bombát nem is figyeltem, itt egy sokkal szebb példa, ami nálam is meg szokott esni, csak anyahajóról való felszállásnál.
szerk: megnéztem még egyszer-kétszer a gifet, és azt írja ki a jelentés jobb alul, hogy "has crashed", tehát elvileg nem a bomba ölte meg.
.LnB: igen, nemzetenként, sőt gépenként, fegyertípusonként is változik a tracer/stealth/air targets/universal/stb. lövedékek típusa.
-
RG4L
őstag
Bocsi, picit eltévedtem, a Tier 1-es német pénzes He 112 B-1-hez van a Magyar Légierős skin
Más: ma egy picit felidegelt egy hülyeség a játékban... megesik hogy földfelszín közelében menekülsz, fák centire tőled stb. Épphogy hozzáérsz egy falevélhez kb, szakad le azonnal a szárnyad, de minimum fekete sérülést jelez a kis monitor. Ha pedig összemész például face-to-face egy ellenséges vadásszal, van, hogy simán túlélitek ketten, vagy egyikőtök, akik szerencsésebben kapta az ütést. Ez most akkor hogy van?
Remélem patchelik valamikor.
No meg ez.. -
RG4L
őstag
Ácsi! Igen, van olyan tracer lövedék, ami pl. így néz ki: T/T/T/T/T/AP-I (P-40E Kittyhawk). Ennek a lőszernek a sebzése a nullához konvergál, de legalább szép színes.
No, de a japán cannon tracer lövedékek csak HEF-T lövedékeket tartalmaznak. Nem mindegy.Egyébként én is kedvelem a stealth lövedékeket, de ugye nemzet, lőszer és gép függő. Annyi a hátránya ugye, hogy nem látod, merre lősz, így nehéz korrigálni az irányt. Szokásom úgy csinálni, hogy ha a cannonra a stealth lövedéket találom legjobbnak, akkor azt használom, és mellette a MG-re pedig olyan lőszert teszek, ami tartalamaz valami-féle T lőszert vagy T kiegészítést (AP-T, API-T stb..).
Dictator^: Én kb. magam alá fostam, mikor megláttam, hogy a tier 3-as F4U-1c-hez az expert crew 600.000 lionba kerül.
-
Dictator^
veterán
Persze, annó Én is voltam 1M körül, és ide is bedobtam a kérdést, de senki nem válaszolt, így megvettem a T3-as Spitfire Mk Vc-t, ami 600k volt.. drágább volt mint a T4-es első Spit.. ami vicc.
Onnantól meg úgy állok, hogy minden nemzetnél minden gépem kimaxolt (kivéve a qualification, az nincs meg mindre).
Amcsi-Németnél állok T2-nél, viszont bombázom csak pont itt van, Németnél a Junkersek, Amcsiknál meg a SBD-s ágon mentem, csak tegnap már nem maradt pénz, hogy a legénységnek odadobjam a B25-öt.
Azzal lehet aprítani, (de a favorite ott is az Aircobrák lettek a 35 vagy 37mm-es gunnal). Csak az a kár, hogy az amcsikat is a bomber miatt kezdtem el, és mégsem azt tolom. -
Dictator^
veterán
-
-
Th1sN04ll
senior tag
-
JackFeryll
őstag
Hát ez a GTX480 nem egy környezetbarát kártya. Szereti az áramot
A 2500K is 4.2GHz-en megy.
Az FPS geekek amúgy is 120Hz-es monitoron játszanak.
Ha lehet én is azt preferálom ha 60 felett van. Nekem mondjuk a 30 az még egyjátékos módban is érezhetően "laggol". Pedig konzolon nem olyan zavaró. -
Th1sN04ll
senior tag
Kihozni ki lehet a 3 monitoros rendszert,csak az a nem mindegy hogy mennyi az átlag fps! Ha már van pénz 3 normális nem TN paneles monitorra, akkor telik még egy vga-ra is
Ezzel együtt engem addig nem érdekel a több monitor míg akár csak 2mm káva is van! 2. monitort szoktam használni ha a Dell kevés lenne, de csak kiterjesztett asztalként hogy egy pár ablakot odadobáljak
-
Th1sN04ll
senior tag
Időm nagy részében videóanyagok vágásával, prezentációk készítésével, gyengébb szimulációs dolgokkal foglalkozom ITTHON, a munkahelyen ez hatványozott, ott kicsit komolyabb a hardveres háttér, de stikában itthon ez is megteszi, és legalább keresek is vele egy kis aprópénzt
Mikor épp nem ezt csinálom akkor szoktam kikapcsolni, de sajnos abból van kevesebb -
-
Mister_X
nagyúr
Én arra leszek kíváncsi, hogy a War Thunder hajós része milyen lesz. A World of Warshipsben elvileg gombnyomásra minden ágyú tüzet fog nyitni (+szerintem minden hp alapú lesz, mint mindig), pedig én szívem szerint több hajót céloznék be az ütegekkel, amik egymás mellett álnak, ne adj isten így kikerülni a harapófogót, hogy több irányba is tudnék csípni...
-
bandiras2
senior tag
Akkor lenne jobb bombázás rendszer, ha egyrészt megnövelnék a bázisok életerejét, kettő, nagyon kevés jár bombázók lelövéséért, nagyon kevés magányos warrior vállalja hogy 5 percig csak emelkedjen a bombázók után, hogy aztán azok 1 perc alatt zuhanórepülésben esetleg le is lőjék, de ha nem, akkor is oda a magassága amiért 5 percig szopott. Három Sokkal több pont a bombázók megmentéséért, mert ha több lesz a pont a bombázóért, akkor felmennek érte csapatosan. Így talán mindenki azt csinálja majd, ami a választott járműve szerint a dolga: A bombázók bombáznak mint eddig, az ellen vadászainak fele lövi a bombázókat, a másik fele pedig védi a saját bombázóit. Esetleg a jabókat is. Nem én találtam ki, Jingles említette egy videójában.
Úgy lehet relatíve gyorsan pörgetni a meccseket, ha az egyik nem fejlesztett nemzetbe beugrasz, és low tier meccseket mész rogyásig. Ha az ellen már 52-20 ra vezet, akkor exit, és másik meccs.
-
Mister_X
nagyúr
Nekem sajnos csak egy Toryu-m van, így nem akartam lezuhanni AB-ben (nameg frageet adni az ellennek), így szépen hazavitorláztam lyukas szárnyakkal meg fél motorral, egy szovjettel a seggemben. Hihetetlen mennyire birkák egyesek, simán hagyták, hogy a bázisig kísérjen, pedig eléggé feltűnő, ha a radaron ott egy piros pötty. Kénytelen voltam megtenni két kört a szirénázó bázis fölött, hogy le ne szedjen leszállás közben és addig csipegesse a rear gunner, mire jött valami segítség.
-
Revolit
senior tag
-
Francia91
veterán
Yak-9T és 9K szintén brutál gépezet a 37 és 45 mm-es ágyújukkal
IL-2 is tényleg jó, bírja a kiképzést a VasGusztáv
Amcsikat én nem annyira csípem. Tűzerőben rendben vannak (aránylag), de fordulékonyság és egyéb kezelhetőségben nem brillíroznak (az én szempontomból persze)(#2574) BreeZeRr
Akkor képzeld el a HS-129-est a 75 mm-es ágyúval... Bele sem merek gondolni. Most a németeknél az fejlesztgetem kifelé
-
Revolit
senior tag
Igen, az meg volt, hogy nem szabad nyelvet váltani, de chrome-al lefordítottam, mert az oroszom mégis csak kopottas kicsit (elkophat az ami sose volt?
), és valamiért AUD-ra fordította pénznemet. De visa fizetésre rámentem, és kéri bankkártya adatokat, 440.05 RUB-ot ír (2500 szeretnék venni)
Szóval asszem veszem is
-
erikke17
őstag
Nincs ezzel semmi baj ez a DX betegsége..
Bárcsak Wot is használná a többi magot... De azé még odébb van, mivel a csodás Wot fejlesztői visszafele gondolkodnak.. -.-
Először jönnek a HD textúrás tankmodellek majd a fizikailag rombolható házak meg stb...(havok), majd a többmagos támogatás..
Persze hagy szenvedjen az user fizika meg minden egy magon.. Szerintem először kéne a multicore..Itt meg legalább van, meg dx11-is.
Amit Wot talán majd 10 év múlva fog látni ha szutyok bigworld motort lecserélik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest