Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

Mai T3-as kötvény, ami aligha lesz meg : szedjek ki 6 bázist. Eleve eljátszottunk négy vagy öt reptérbirtoklást mire végre jött egy bázisos pálya :

Most a játék valamiért beleszeretett abba, hogyha bomberrel oldok bombát, akkor valaki ott terem, gyanúsan mesterlövészi képességeiről tanúbizonyságot téve ellövi az egyik zuhanó bombámat (minden esetben a géphez legközelebbit természetesen) ami felrobbanva egyrészt instant megsemmisíti a gépemet, másrészt a többi bombát, és így nem csak instant meghalok, de hiába oldottam abból eredmény nem lesz.
    Volt olyan meccs ma a sírrablók szirtjén, ahol ezt NÉGYSZER(!) játszotta el a játék. DO217E, DO217E4, és mindezekre 1-1 backup, eredmény nélkül!
    És egyébként most újabban minden meccsben ez van. Most nem az oldás előtti pillanatban lőnek ki, hanem utána, de a dolog ugyanaz, csak mostmár meg se nyugodhatok az oldáskor sem.

Persze próbálok védekezni ez ellen, mert napok óta ez a legnépszerűbb halálmódom, ha véletlenül bombázásra merem adni a fejemet. Pl oldás közben emelkedek mint a barom. Nem segít. Oldalirányba mozgok : nem segít. Zuhanok : nem segít.
    Arra pedig nem építhetek, hogy hátha nem találják el a bombámat zuhanás közben, mert eltalálják. Mindig. Mindig akad valaki, aki megjelenik és persze ő az év mesterlövésze. Megsúgom életemben egyszer sikerült nekem bombát eltalálni, azt is hatalmas sorozattal, szándékosan arra menve. 8db előretüzelő 12mm-es ágyúval.

Így már azon sem kell bosszankodnom (ami továbbra is fenáll ha véletlenül mégis sikerül oldanom), hogy a 4.7-es BR-es DO217-el én állandóan 5.7-6.0 -ban játszok, és ennek megfelelően egy körből ki sem tudom szedni a bázist, mert egy kicsi mindig marad belőle. Holott ha a saját BRemen játszanék (már el se nagyon tudom képzelni milyen mikor nem vagyok izomból feldobva a sztratoszférába) akkor egy körből kiszedné.

Új hozzászólás Aktív témák