Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
válasz
SoulReaver #10800 üzenetére
Természetesen tökéletes gyorstalpalót olvashatsz PAtr0n-tól.
Én még annyit hozzáteszek válaszához, hogy ha csak SB-el akkor elég két legénység. Nekem egy dedikált tankosom és egy pilótám van mindenhol. Más legénységet nem használok.
Sőt a pilóta itt annyira nem is számít. Előbb esik át a gép, mint, hogy elájuljál. Eltörni meg pláne nem fogja a szárnyát.
Illetve mióta Enduring Conflict van (Ez egy sok órás mód és a repülős SB most már ebből áll) azóta nem árt több pilóta, de egyel is tökéletesen el lehet boldogulni főleg, mivel ott a kiosztott skillpontok nem számítanak annyira. Viszont a Tankos csatákban még mindig elég csak kettő.
A többi módban nem tudom, hogy mi a fontos, de gondoltam hátha egyszer jól jön ez a tipp.Az, hogy pont a fordítottja, mint a wot a garázshelyeket tekintve. Ég és föld. Nem kell eladnod semmit se és nincs átképzési büntetés. Amit egyszer megszereztél az megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple TV eladó
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest