Aktív témák
-
torogyuri
aktív tag
Igaz vannak más kimondottan wap szerverek is csak ezek legtöbbje webes felületen szerkeszthető vagy ritkán wapon
de az uw-t ingyenessége és reklámmentessége miatt ajánlom
Vagy más szervert pl. freeweb csak a reklámmentességért fizetni kell ugye -
ReJim
őstag
válasz
torogyuri #34 üzenetére
valamelyik sz@rt... a sok közül... aszem uw, vagy fw-t.. oda volt feltöltve a honlap, annak volt wap része is... de aztán abbahagytam...
de most jut eszembe, majd most is lesz egy!szóval milyen tárhelyet ajánlotok??? srv?
és egyáltalán van kereslet a wapos oldalakra? mondjuk a 12-18 éves korosztálynak szánt tartalommal?
egyébként saját szerveren elfut?? tehát mondjuk, fent van egy apache webszerver akkor azon elmegy, vagy kell ehez egy kieg is...
bár ez off ide... -
Certee
senior tag
Wap böngésző: Bővebben: link
Szerintem ez a legegyszerűbb mert ezt nem kell letölteni, csak használni. -
ttoth
tag
Hol lehet letölteni wap néző cuccot?
-
td
senior tag
válasz
torogyuri #22 üzenetére
Nézd, ez nem a php-tól függ, hanem a WAP-tól, vagy tán inkább a telóktól. Mert amikor van olyan, hogy 11MB mem., vagy 80MB... na akkor ne mondják, hogy ''nem fér''. Nameg ott vannak a képek, azokból egy kisebb is több lehet ennél.
Amúgy meg nem olyan sok az, 1K GPRS-en lejön hamar szerintem. -
torogyuri
aktív tag
-
td
senior tag
Nem tudjátok, hogy van-e limit wml oldal méretére? Mert régen, úgy emlékszem, volt, valami 1100 byte körüli.
És hát sok teló memórája még ma sem több ennél, sőt... -
válasz
musclemuseum #19 üzenetére
csuda vigye. ez nekem már magas.
hagyom a francba. inkább szenvedek tovább -
na franko.
ennyit erről a szarroll.
és még hogy ne legyek kishitű. -
hi!
de jó. pont egy wap-os topicot kerestem, és pont az én egyik régi hsz-emre válaszoltak pár napja
magamat észre se vettem, csak hogy az én nevemre válaszolnak
szoval:
van az srv-n tárhelyem.
oda szoktam feltölötgetni amit le akarok töltögetni a telefonomra.
pl képek, hangok, zenék...
csakhogy:
mindig be kell pötyögnöm a telomon, hogy :
free.srv.hu/o/s/énvagyok az/wap/fájlnév.kiterjesztés
igen macerás ezt a telefon billentyűzetén beirkálni
azt nem lehet valahogy megoldani, hogy lenne egy index.wml fájlocska, ami teledobja magát linkekkel egy bizonyos könyvtárból automatikusan, amikor lekérem?
igy csak egy könyvjelzőt kéne a telefonomban mindig bekérni.
viszont a fájlok frissitése mehetne a gépemről ftp progival.
gyorsnézet meg ilyen hülyességek nem kellenének, mert én ugyis tudom, hogy az image045.jpg éppen mi is akar lenni.
csak rálépkednék a wap-böngészöben a kivánt fájl linkjére, és már töltödne is le
szépen kigondoltam, csak kérdés, hogy valaki tud-e segiteni..
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
szintén úgy mint HTML-ben!
<a href=''utvonal/file''>linknév</a><br/> <-- nem a link része! csak leírtam! aszem mivel valami xml alap, vagy mi, ezért néha kellenek a kezdő TAG-ek vágáre ijen perjelek!
egyébként drémvévert annak ajánlom aki nem akar megtanulni oldalt szerkeszteni, csak csinálni akar egyet! egyébként az ijen ''azt kapod, amit látsz'' szerkesztők kalap dfbghj-ok!
Legjobb a waptor!, meg akkor szedj le egy WAPböngit is a gépedre, és akkor már wap oldalakat nézhecc a gépeden!
egyébként a legjobb szerkesztő még mindig a jegyzettömb!
kérdés, óhaj, sóhaj ide, oszt jövök segítek! .. ha kell!
[Szerkesztve] -
Kr1xX
tag
Azt tudja valaki, hogy java progikat milyen formátumban teszik fel a wapra, hogy le lehessen tölteni? Írtam játékot, de nem tudom, hogy miként linkeljem be, hogy letölthessen a mobilomra...
-
viking
csendes tag
Hi!
Csináltam egy wap oldalt, feltöltöttem egy szerverre, de ''Az oldal nem található!'' hibaüzenetet kapok. Windows-os wap kliensekkel működik
A Pannon w@pnál a többi oldal működik.
Mi lehet a gond? -
hogy kell linket csinálni?
ez nem megy:
[URL=http://dfghfg.hu]oldalam[/URL] -
Lortech
addikt
Egy-két képet, és hangot akarok feltölteni a telómra (X100), de nincsen kábelem hozzá, ezért most arra gondoltam, hogy a webszerveremre felteszek egy párat a megadott formátumban és megpróbálom letölteni. Működhet-e ez igy, hogy url-nek beirom a gif/amr/mid fájl elérési útját és megpróbálom letölteni, vagy hülye ötlet
-
sonar
addikt
Kösz a sok hasznos linkeket!
Aki a témát most kezdi az ezt is lesse meg:
http://www.w3schools.com/wap/ -
g@bo
nagyúr
http://tagtag.com
-
esteban
senior tag
Gondolom ez za: Bővebben: link
Egyebkent meg wap.lap.hu + a fentemlitett webmester.lap.hu
[Szerkesztve] -
sonar
addikt
Kösz az infókat. Bár nem vagyok olyan mértékig satu, hogy ne tudjam hogy wml a formátuma.(nem kell megsértődni)
A waptor meg nokia tool kitet hol lehet,beszerezni?
Megkeresném de hát a modemSzélessáv közelébe meg csak nem sokára kerülök
-
Shim
őstag
waptor
nokia wap toolkit
[Szerkesztve] -
esteban
senior tag
Van itt minden ... csak ido es elszantsag kerdese az egesz:Bővebben: link
Amibe massz bele: HTML / CSS majd javaScript .. kesobb .php
Na es most olyat mondok hogy mingya' elkuldenek.. szoval az is megoldas a tanulas mellett hogy fogsz egy szerkesztot, mint a Dreamweaver es abban ide-oda kattingacc, majd megnezed a forraskodban hogy mit csinaltal ... szerintem igy a sikerelmeny gyosabban jon es nem fogod otthagyni az egeszet, mert csak ...
Sok sikert ...
...ja igen most vettem eszre, hogy wap-rol beszelsz ... sorry
[Szerkesztve] -
sonar
addikt
Már egy ideje gondolkozom azon kéne egy wap oldalt csinálni.Csak nem tudom,hogy hogyan álljak neki. Volt egy html programozás alapjai könyvem abban nagyon tömören le van írva ez az. Nem tudna vki megdobni egy két doksival?
Előre is kösz.
Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged