- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
nem ismerem a Te routered pontosan, mit hol lehet benne beállítani.
itt egyszer leírtam hogy nekem hogyan sikerült mit állítottam a routeren a gépen stb. azóta is igy van és működik.
az biztos hogy a routerben fel kellett venni static DHCP- be a gépet MAC cím szerint. utána kinálta fel mint lehetöséget a WOL-nál, addig nem. aztán már tudtam indítani. akár belső hálóról a routerbe lépve akár kivülről.
A router külső elérésének lehetőségét szintén meg kell teremtened, az független az ébresztéstől, de szükséges az indításhoz. ha nincs fix IP-d akkor ott kell beállitani pl egy dyndns reget.. -
veze
őstag
[link]
ez nálam is így van.
ha otthon megy az egyik géped, a másik mellett fogod látni a bekapcsolás gombot a hevernál is
megoldás lehet még, ahogy én is csinálom, hogy a routerbe belépek ha máshol vagyok, és abbol ébresztem fel az egyik gépet , utána már csak csatlakozok logmein..(linksys wrt54gl fw:tomato) így bármikor működik bárhonnan
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest