Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
SzabóTamàs90 #381 üzenetére
Figyelj, ha belső hálón mindig felébred, akkor valószínűleg a routerrel van baj, attól a UPC-s Intel Puma 6 chipsetes szartól amúgy sem kell csodát várni, sokan panaszkodnak rá, ezért mondtam hogy én kapásból mögé raknék egy normálisabb routert, legyen az akár TP-Link vagy ASUS, mondjuk én TP-LINK-ről váltottam Mikrotik RB3011-re, azóta nincs semmi bajom, a hálózattal, kivéve az internettel ha szokás szerint túlterhelt a szolgáltató helyi hálózata.
Viszont visszatérve, ha belső hálón se ébred fel minden alkalommal, akkor viszont érdemes egy Windows újratelepítést csinálni, azt meg nem tudom, hogy UEFI vagy Legacy módban használod most a géped, de ha újrateszed, mindenféleképpen UEFI-be rakd majd újra, persze a BIOS átállításával és ha mindez megvan, biztos hogy működnie kell.
Ja még annyi amit megpróbálhatsz és hátha javít valamit, hogy van olyan az eszközkezelőben a hálókártyánál ha rámész hogy tulajdonság, speciális fül, ott tekerj az aljára és 2-3 (attól függ milyen hálókártya, illetve driver van) Wake on ... beállításnak kell lennie mind a 2-3 beállításnak enabled-en kell lennie, illetve a 3 van, az egyiken csak disabled és forced opció van, ott a forced-et állítsd be, nekem ez egy Intel adapter esetében van a HP-nál és kívülről belülről működik, pedig most csak egy olyan SSD-t raktam bele, ami egy másik gépből van és azon volt egy stabil Windows 10, de úgy látszik a driverek átállítása/frissítése után tökéletesen működik, a BIOS UEFI módban van persze, ahogy a rendszer is, bár nálam a hálózat is más, viszont egy újratelepítéssel, illetve router cserével/plusz routerrel biztos megoldódna szerintem nálad is ez a probléma, nekem is azért kellet a normális router, hogy gond nélkül működjön a WoL, a Távoli asztal, a VPN és egyéb fontosabb dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest