- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
lkalmi
csendes tag
üdv!
meg oldódott a probléma.
a hardvergyorsítást felhúztam teljesre, meg csak a directx6- os volt fent, ezért felraktam a kilencest. -
lapa
veterán
mert gondolom bénán írták meg, bár a béna ugye relatív lehet. próbáld meg esetleg kompatibilitási módban indítani a telepítőt: exe fájl --> jobb gomb --> compatibility fül. bár nem hiszem, hogy elengedi. nemtom a telepítési fájlokat (inf-ek stb.) kirakta-e már valahova a telepítő, akkor megpróbálhatod control panel --> add hardware --> listából --> lemez --> inf megmutat módszerrel.
-
ALI_G
veterán
Hali!
A Winampban be van kapcsolva a direct sound?
Nekem 5.1-van, és voltak problémáim nekem is, h mind megszólaljon. A CD-n volt egy progi amit nem rakott fel alapból és az kezelte az egész alaplapi hangkarit (6 chanel). Szal az nekem megoldotta, de nézd meg a winamp-ot.
Ha vki beugrik ebbe a topicba és használ server2003-at akkor árulja el h. az alaplapom drivere miért írja ki az USB hub telepítése közben, hogy csak SP1-es XP-re tudja felrakni. És ezért nem tudom használni az USB-met. Alaplapom MSI k7n2-delta-L -
lkalmi
csendes tag
üdv. nekem a 2k3- ommal olyan problémám van, hogy csak két hangszóró szól.
a hangkártya tesztelővel szól az összes hangszóró, de pl. winampal, media playerrel csak
két hangszóró. xp- nél frankón ment minden.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest