Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Aktív témák
-
hungeek
senior tag
eléggé rugalmas....
minden ember azt hiszi hogy az 1házi sulikban csak papok tanítanak, és hogy semmit sem engednek meg nekünk...
abszolút nem így van... egy ciszter pap van az egész suliban (ő is csak hittant tanít, de nagyon nagy arc!). Az igazgatónk speckó kaszkadőr volt (Párdányi Miklós), hittan tanárunk egy tar kopasz ember.... komolyan ilyen arc tanárok előző 2 sulimban nem voltak, még a közelükben sem
És persze én is ismerek olyan 1házi sulit..... huhh oda se mennék ám be....
persze lehet nálunk azért is van ilyen tanuló anyag mert az ország 5. legerősebb sulija (a fazék meg pannonhalma előttünk van, a másik 2-t nem tudom, asszem pécsett a Lőwey)
minden esetre én nagyon örülök hogy ebbe a suliba járok :))
Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest