- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz
John_Shaft #1 üzenetére
A VPU Recoverrel van baj? Kapcsold ki.
Komolyra fordítva a szót nekem is volt gond anno az nfs:u2-vel. Akkor még 9600xt-m volt. Nekem egy RAM-csere megoldotta.
-
SimS
senior tag
válasz
John_Shaft #2 üzenetére
Ha jól értem a problémát akkor van egy ATi-d egy gagyi alaplapban...ami nForcés
Berakod, friss vindóz alól kikapcsolod catalyst beállítüpanelén a VPU recovery-t a melegedéskori órajel állítás és hibaüzenet koorrigálása érdekében és lefagy a géped...
nos rendes mindenen a hűtés...vga-n nem paszív van? vagy ha nem, akkor az rendesen hűt? és csipkészlet, és a proci? minden 100%os?? friss vindóz alatt is? -
John_Shaft
tag
Ráadásul most futtattam le egy Video Card Stability Test nevű progit, ment 40 percet, folyamatosan terhelve a GPU-t, ami 47 fokra ment fel, de nem akadt ki...nem értem mi van akkor...
[Szerkesztve] -
John_Shaft
tag
Sziasztok
mielőtt valaki is írná, hogy volt már ilyen téma, használd a keresőt....jelentem elolvastam
Nemrég vettem egy másik lapot, egy Asus A7N8X-X-et, előtte egy Abit KD7-E-m volt, abban is előjött ez a Vpu recover hiba, de ha ott kikapcsoltam, akkor nem volt semmi gáz,
viszont ebben a lapban ha kikapcsolom, ha nem kifagy. Már próbáltam mindent, AGP-t vissza 4x-esre, Fast Write kikapcsolva, fix 66mhz-es AGP freki, szinte összes nForce és catalyst driver kombináció. Viszont az az érdekes, hogy 3dMark 03 rendesen lefut, viszont pl a Prince of Persia: Sands of Time általában ugyanazon a ponton kiakad...NFS:MW multkor kb egy óra játék után mondta be az unalmast. A GPU-m terhelésmentesen most is 31 fokos...Jah amugy memtest86 nem adott hibát, prime-al is küldtem, az se...
valami ötlet? mert nekem már nincs sok, max még kiszedem az egészet a házból, megnézem úgy, hátha valami zárlat, meg mivel passzív hűtés van a chipseten alánézek, hátha meg van már száradva a paszta...
ha valakinek van valami tippje akkor szóljon, mert kezdek ideg lenni...
előre is kössz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest