Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor0928
aktív tag
válasz
thomas77 #7761 üzenetére
Én már vártam nagyon, mert korábban volt az irodában egy 3G-s mini bázis a vodától, amit idén első héten megszüntetett a voda, borzalmas volt, de még mindig jobb mint jóformán jel nélkül telefonálni. Samsungokon és iPhonokon kollégáimnak már jó ideje működött, persze Xiaomira szinte utolsónak engedélyezik...
-
gabor0928
aktív tag
válasz
thomas77 #7756 üzenetére
Nekem 1-2 hete jött meg a hyperOS 2 frissítés, de ugyanúgy nem volt VoWifi, igazából semmi új dolog nem történt, egyszerűen csak tegnapi naptól megjelentek az ikonok mindkét SIM kártyámnál az értesítési sávban és a híváslistában is jelzi a nevek mellett. Pont egy olyan irodában dolgozom ahol normál esetben 0-1 egység a térerő, így ez sokat dobott a minőségen.
-
gabor0928
aktív tag
Nekem ma Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G-n megjelent a VoWifi logó magától.
-
gabor0928
aktív tag
válasz
4Grider #6600 üzenetére
Például mert ha az ember olyan helyen dolgozik ahol nincs lefedettség, eddig arra volt a minibázis, amit januártól kivezetnek. Ha meg nem megy akkor szakadozik a vonal, a minőségről már nem is beszélve. Másrészt nem csak Samsung-ból és iPhone-ból áll a telefonos világ.
-
gabor0928
aktív tag
Sziasztok!
Redmi Note 13 Pro 5G-vel vodafone-nál megy a VoWifi? opciókban be van kapcsolva a hanghívás wifivel, de semmilyen jelzésbeli változás nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest