Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabadulo
friss újonc
válasz
csaszi75 #7624 üzenetére
Sose volt rá szükségem, hogy valós roamingot használjam USAban egy valag pénzért. Aki meg akart találni otthonról az vagy küldött SMSt vagy csörgetett, én meg leraktam és visszajeleztem neten vagy hívtam amcsi számról. Szal, hogy a hívás konkrétan hogy és milyen minőségben épülne fel VoLTEn nem tudom.
De most néztem NEM VoWifi képes készülékről, sima roaming esetén Android ezt írja: Mobil voice network type: 4G. Ahogy más is írta már nincs se 2G se 3G, szal nem túl meglepő. -
szabadulo
friss újonc
válasz
tibor23 #7627 üzenetére
Én azt csináltam amcsiban, hogy lemondtam a voda roaming szolgáltatást, így mindig megy a backup calling. Hátulütő, hogy mikor EUba visszamegyek akkor észben kell tartani, hogy így az ingyenes EU data roaming se fog menni, szal reptéri teendőim listájához már hozzátartozik a roaming aktiválása mikor EUba megyek, valamint deaktiválása, mikor vissza USAba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest