- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
A Telekomról indítva a hívást, a hívás közben 3G amit kiír (és egyébként a vodás hívásnál is ugyanígy 3G, majd néha H+)
Vagyis nem működik... Lehet nem jól állították be.
A frissítés nem látszódik a HiCare-ben sem még. Pár kisebb frissítést feltett nekem is 4 napja mikor vettem a telefont, de azóta semmi nem jött.
Te is a Vodánál vetted?
És amikor lefrissített 9.1-re akkor gyári alap beállításba állította vissza a telefont? Vagy az csak a HiSuite megoldással történik? Köszi.A HiCare azt mutatja indításkor,m hogy Uj verzió Hamarosan..., de hogy azt mire érti nem tudom.
-
RR-13
őstag
Köszi szépen!
Csak akkor azt nem értem, hogy a Telekom SIM-en miért mutatja a Volte kapcsolót, és miért nem látszik viszont az ikon? Elvileg tegnap azon a kártyán is bekapcsolták mégsem megy, vagy nem tudom... várom, hogy felajánlja a 9.1-et, de még nem történt semmi.
Neked mennyi idő után és hol ajánlotta fel a frissítést? Köszi! -
-
tomp
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest