Új hozzászólás Aktív témák

• thomas77
    senior tag

Hogyne lenne. Amikor minden nap ezt látod, hogy max 1 pálcika térerő van, vagy az se. Otthon is, a munkahelyen is... Akkor azért jól tud jönni a VoWifi. Az egész országban problémás a térerő mindegyik szolgáltatónál.
    Megszakadó hívások, kimaradt szavak, vagy kompletten kimaradt mondatok helyett normálisan tudsz beszélni, akivel akarsz. Szerintem innen nézve van értelme.

Ahogy dchard is írja, a hangminőség se mindegy. + a kapcsolási idő is kínosan hosszú tud lenni GSM-re visszaváltó roamingoló kártyák hívása esetén.

Aztán ha nem vagyok kapcsolható, akkor valamilyen idegen nyelven (jó esetben agolul) bemondja a hívónak, hogy nem vagyok kapcsolható. A hívó persze kétségbeesik, hogy ez most mennyibe került neki és azon gondolkodik, hogy mennyi pénzt loptam el ezzel a számlájáról. Pontosan tudod te is, hogy megy ez... Utána mehet a magyarázkodás, hogy nem az én telefonom miatt magas az ő telefonszámlája. Kinek hiányzik ez?

Nem kell parázni az EU-s túlhasználat miatt se. Bár ez eddig sose merült fel nálam, de nem is használtam a magyar kártyáimat sokat itt. Amióta megfelelően működik a feltöltősnek a VoWifi, azóta nagyon sokat használom hívás fogadásra a telefonomat. Nem parázok semmi miatt, csak beszélek rajta. Tényleg remekül működik.

Új hozzászólás Aktív témák