- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtibi122
csendes tag
Sziasztok. Hátha valaki tud segíteni. Vodafone előfizetésem van.30 giganettel. Magyarországon működik hibátlanul az internet. Ahogy elhagyom az országot, külföldi hálózatra vált ugyanúgy 4g ír a telefon viszont nem tölt be semmit gyenge az internet. Speed test szerint kb 50 60 kbps. Itthon 50 60mbps. Próbáltam az én telefonomat ami egy Samsung A6+ egy telenoros sim kártyával, azzal jó volt hibátlan volt külföldön is. Próbáltam az én kártyámat egy másik ugyanilyen telefonnal, nem volt jó. Próbáltam egy iphone val azzal jó volt. Viszont az én telefonom jó volt egy telenoros simmel. Már kb 20x beszéltem a vodafone- al azt mondják az ő részükről minden jó. Hívtam a samsungot ők azt mondják hogy a vodafone hibája. Valakinek megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp