- iOS alkalmazások
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Yettel topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
válasz
4Grider #4901 üzenetére
Szerintem független a roamingtól, mivel a VoWiFi nem a "barangolásszolgáltató" hálózatától függ, hanem a honos szolgáltatótól. De attól függ, hogyan értelmezik.
Én úgy értelmezem, hogy a rendelet a barangolásszolgáltatót kötelezi, hogy biztosítsa ugyanazt a minőséget a barangoló ügyfélnek is, mint a saját ügyfelének.
De persze úgy is lehet értelmezni, hogy a barangolásszolgáltatónak a barangoló ügyfél honos szolgáltatójának a minőségét kell biztosítania, de akkor ezt honnan tudják, hogy az ügyfélnek van-e otthon 5G-je pl?Mindenesetre szerintem a VoWiFi egyik esetben sem mérvadó. Ha mégis, akkor a Telekomnak se telik sokba annak a pár EU-s országnak az IP címét felvennie a kivételek közé a tiltólistán.
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- Darkflash Darkair cpu cooler nagy mennyiségben
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest