Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zénó75 #25900 üzenetére
Az amcsi tmobil megoldása elvileg butatelón is működik. A te megoldásod nem. Egyébként még annyi, hogy így automatikus, nem neked kell beállítanod, és feltételezem, hogy a rendelkezésre állási ideje is jó.
Amúgy jó, hogy írtad, megnéztem, hogy mennyibe kerül a skype-szám, nem lenne rossz de közel 2200 Ft/hó és nekem annyit nem ér meg. Kicsivel többért van egy lehúzós díjszabású vezetékes számom, ami még hagyományos telefonvonal, nem netes telefon (nem azért mert hülye vagyok, hanem mert kötelező előírás, hogy legyen ilyenem).
Buli lenne egy olcsó vezetékes szám, de csak ha tényleg olcsó, lévén hogy ma már nagyságrendekkel több embernek van mobilja, mint vezetékes telefonja, és általában az ment át a köztudatba, hogy mobilról olcsóbb mobilt hívni, mint vezetékest (ami nagyjából azért igaz is).
Az lenne a legnagyobb buli, ha a meglévő vezetékes számomat migrálhatnám egy ilyen megoldásba (amúgy szerintem a tmobil megoldása ezt is valószínű, hogy tudja).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asztali PC, 4.gen i5, 8gb RAM, GTX 1050TI
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest