- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One UI zápor szórta meg Európát
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zénó75 #25900 üzenetére
Az amcsi tmobil megoldása elvileg butatelón is működik. A te megoldásod nem. Egyébként még annyi, hogy így automatikus, nem neked kell beállítanod, és feltételezem, hogy a rendelkezésre állási ideje is jó.
Amúgy jó, hogy írtad, megnéztem, hogy mennyibe kerül a skype-szám, nem lenne rossz de közel 2200 Ft/hó és nekem annyit nem ér meg. Kicsivel többért van egy lehúzós díjszabású vezetékes számom, ami még hagyományos telefonvonal, nem netes telefon (nem azért mert hülye vagyok, hanem mert kötelező előírás, hogy legyen ilyenem).
Buli lenne egy olcsó vezetékes szám, de csak ha tényleg olcsó, lévén hogy ma már nagyságrendekkel több embernek van mobilja, mint vezetékes telefonja, és általában az ment át a köztudatba, hogy mobilról olcsóbb mobilt hívni, mint vezetékest (ami nagyjából azért igaz is).
Az lenne a legnagyobb buli, ha a meglévő vezetékes számomat migrálhatnám egy ilyen megoldásba (amúgy szerintem a tmobil megoldása ezt is valószínű, hogy tudja).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Fujifilm X
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest