- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
E topik előzményeit elolvashatjátok (#10133 nál kezdődik és #10614 ig tart)
itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domestos
tag
Elvileg be lehet állítani időzített taskokat pl crontabbal, ami elindíthat egy asterisk command line parancsot. Ez ellőhet egy originate callt, és már megy is a hívás. De ilyet még nem csináltam.
Én magamnak annyit raktam még össze, hogy gtalkon rácsetelhetek az asteriskemre egy telefonszámot, amivel felépíti előbb felém majd a megadott számra a hívást.Viszont a mai napra freevoipdealem erősen unreachable lett, a stuntcalls meg regisztrál továbbra is. Nem tudom, hogy nálam hiba vagy általános üzemzavar...
-
Exian
addikt
Saját szervert nem tudsz hozzá összedobni? Nekem már hónapok óta megy saját kis szerveremen, egy PIII-800MHz-es kis masinán és tökéletes. Igaz nekem csak pár melléket szolgál ki, illetve csináltam egy automata callcenter cuccot, az megy még rajta, de szerintem sokkal többet is elbírna.
-
Próbáld ki.
Ingyenért valószínűleg az árával arányos teljesítményt nyújt.Ha valami miatt mégis meggondolnád magad, akkor én bátran ajánlom a DigitalOceant.
Óra pontosságú számlázás, nem kell egy hónapot kifizetned, csak a megkezdett órákat.
Villámgyors SSD, magas minőségű gyors kapcsolat, több európai vagy világ helyszín.Havi 5 dollárért 512 MB RAM, 1 CPU, 20 GB SSD, 1TB adatforgalom, rengeteg linux disztribúció és verzió közül választhatsz.
Ha a EZEN a linken regisztrálsz, akkor ajándék 10 dollárt kapsz, azaz 2 havi ingyen szervert.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest