- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
E topik előzményeit elolvashatjátok (#10133 nál kezdődik és #10614 ig tart)
itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Domestos #1289 üzenetére
Nem asteriskben, hanem:
Messenger APIra rákapcsolni egy kis Node.js szervert ami ARI-n (Asterisk 13) keresztül tudna originateolni.Ezzel csak az a bibi, hogy senki nem fog a face developer központban API kulcsokat igényelgetni, meg node szervert futtatni, mert akkor már nem éri meg a biznisz.
-
-
fujifilm1
senior tag
válasz
Domestos #1275 üzenetére
Szia,
Bocsi, hogy nem válaszoltam. Most egy kicsit nem tudok foglalkozni a voip-pal. Pedig szent elhatározásom hogy ezt a direkt hivosat megcsinálom én is a debiant futtato GoFlex Net - NAS-omon.
Szoval látom kozben haladtál. Ugy látom Te is nagyon kened vágod az Asterisket, akár e forum Istene
Jo látni hogy van itt egykét nagytudásu.Domestos, Bambano, Amiket csináltok, feltoljátok a Githubra?
Kösz,R
-
-
-
válasz
Domestos #1265 üzenetére
Ez nagyon jó hír.
El tudnád kérlek küldeni, vagy egy pull requestet nyomni?Mostanában HXY kolléga biztatására újra nekiálltam foglalkozni a projekttel. Köszi
És elkezdtem gatyába rázni a kissé kusza extensions fájlokat, és amiket javítottál, az tányleg nagyon hasznos, és örülnék neki, ha a hivatalos verzióba is bekerülhetne.
Továbbiak PÜben, hogy ne szemeteljünk ide. -
törölt tag
válasz
Domestos #1265 üzenetére
Nekem van egy elméletem, de nem jutottam el odáig, hogy teszteljem. Androidon azért kell pötyögni, mert média hangot nem lehet beadni aktív GSM hívásba. Egyszer észrevettem, hogy a Google Térkép hangnavija és a telefonbeszélgetés megy párhuzamosan. Hmmm.... Sztem ez azt jelenti, hogy a Térkép navija nem a média csatornán megy, hanem az értesítésin. Ha van egy letárolt DTMF -em és automatizálóval kineveztetem alapértelmezett értesítési hangnak, akkor talán be lehetne játszatni és megnézni, hogy az Asterisk mit lép rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest