Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
"Maga a passthrough enabled lett host reboot után, de a bekapcsoláskor a fenti hibaüzenetet kaptad?"
Igen.
"A kártyára direktben van kötve"
Igen.
Kósza tippet próbáltam, már mindent mindenhogy újraindítani. Volt már kártya reseat, másik PCI slotba is raktuk, másik kábel, másik sfp. Amúgy a VM-hez hozzá tudom rendelni a kártyát, de nyilván nem látja a Tape-t, mert nincs link. Rányomok, hogy Toggle Passthrough, reboot és egyből van újra link.

Tegnap eljutottam oda, hogy az ESXi dobott egy PSOD-t, és hibaüzenet is megjelent az xClarity logban, Lenovo-nál bejelentettem, most várjuk az úgy kártyát, hátha hardver hiba. Ha nem akkor VMware support lesz belőle. (korábban amúgy egy Dell szerver üzemelt SAS kártyával, SAS drive-val ugyanígy odaadva a Veeam VM-nek és működött)
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- E-roller topik
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest