Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Mai call a VMware csapattal:
- Megmutatták az ECS advanced / enterprise-t ami a ROBO helyett van szerintük. Egy árva PPT alapján on-the-spot döntsük el, hogy vVS vagy ECS kell. Itt már ráncoltam a szemöldököm. Az ECS Advanced is drágább mint a vVS.
- Ők csak egy árat tudnak adni és azt is az ő CEO-juk hagyja jóvá, itt már kiröhögtem, hogy ezt nem hiszem el.
- Kértük az Enterprise Agreement T&C-t hogy a jogászok átnézzék, még nem küldték el, csak a hárítás megy
- Nagy kegyesen talán adnak ajánlatot vVS-re, úgy hogy ROBO-ról megyünk át.
- Pár vSAN deploymentünk most áll a licenszek miatt, ide kértem vCF árakat, itt se tudtak mondani semmit, csak a listaárat. Mondtam, hogy megyünk Stack HCI-re, össze szeretnénk hasonlítani, "majd jelentkezünk"Enterprise, 10K+ core
Tiszta maffia / kabaré.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest