- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android szakmai topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Újdonsült munkahelyemen ESXI-t használunk és hogy szokjam a környezetet valamint régebb óta érdekel a téma arra gondoltam, hogy az itthoni háziszerveremet is átterelem erre a vonalra, jelenleg natív OMV (Debian) fut rajta. A gép egy Dell T110 II (Xeon 1240v2, 32gb RAM).
Ha jól láttam, akkor felmászik rá a legfrissebb ESXI is [link] , de ha tévedek javítsatok ki nyugodtan.
A cél, hogy a mostani Debian-t átrakom egy virtuális gépre és a jelenleg használt HDD-ket odaadom neki, vagyis nem virtuális diszket használnék. Valamint lenne egy 250-500GB-os SSD amiből a virtuális gépek gazdálkodnának.
Kell valami kompatibilitási problémára figyelnem?
Pl, ha raknék még a rendszerbe egy 4 portos hálókártyát, akkor valamelyiket nem szeretné.
A másik kiszemelt hypervisor a proxmox, e között a 2 rendszer között gondolkodom, de a munka miatt az esxi felé húzok egy kicsit.
Jó a gondolat menetem? Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Automata kávégépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest