Hirdetés
- iPhone topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Mobil flották
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Kérdeztem srácokat másik topikban, xp-nek nincs nagy baja ip6-al. Az volt az egyetlen gyenge pont, ahol nagyon elhasalhattam volna. De nem az történt
Kimehet az xp netre ipv6-on. Most még azon jár a buksi, hogy az xp-n lévő progival kommunikálni akarok. C-ben már egy csomó dolog kész, még egy udp szerver hiányzik, és utána már szórakoztatóbb dolgok következnek. Ha azzal el is hasalok, átírok mindent C-ről net-re, xp-re fel tudott menni net 3.5. Legrosszabb esetben. De szerintem nem fog odáig jutni a probléma, menni fog az udp socket C-ben. Épp csak ki kell tesztelnem valahogyan, és itthoni gépen az kényelmesebb, mint bérelt szerveren. Szóval most azon jár a buksi. Ha segíteni jöttél, tehetnéd rátermettebben. A negatív kisugárzás nem áll jól neked 
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Humble szökevények 500-1500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kimehet az xp netre ipv6-on. Most még azon jár a buksi, hogy az xp-n lévő progival kommunikálni akarok. C-ben már egy csomó dolog kész, még egy udp szerver hiányzik, és utána már szórakoztatóbb dolgok következnek. Ha azzal el is hasalok, átírok mindent C-ről net-re, xp-re fel tudott menni net 3.5. Legrosszabb esetben. De szerintem nem fog odáig jutni a probléma, menni fog az udp socket C-ben. Épp csak ki kell tesztelnem valahogyan, és itthoni gépen az kényelmesebb, mint bérelt szerveren. Szóval most azon jár a buksi. Ha segíteni jöttél, tehetnéd rátermettebben. A negatív kisugárzás nem áll jól neked