- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Galaxy a7 2018 rom kerlnelek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Kérdeztem srácokat másik topikban, xp-nek nincs nagy baja ip6-al. Az volt az egyetlen gyenge pont, ahol nagyon elhasalhattam volna. De nem az történt
Kimehet az xp netre ipv6-on. Most még azon jár a buksi, hogy az xp-n lévő progival kommunikálni akarok. C-ben már egy csomó dolog kész, még egy udp szerver hiányzik, és utána már szórakoztatóbb dolgok következnek. Ha azzal el is hasalok, átírok mindent C-ről net-re, xp-re fel tudott menni net 3.5. Legrosszabb esetben. De szerintem nem fog odáig jutni a probléma, menni fog az udp socket C-ben. Épp csak ki kell tesztelnem valahogyan, és itthoni gépen az kényelmesebb, mint bérelt szerveren. Szóval most azon jár a buksi. Ha segíteni jöttél, tehetnéd rátermettebben. A negatív kisugárzás nem áll jól neked 
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Crimson Desert
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hálózati / IP kamera
- Honda topik
- Toma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Wars rajongók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kimehet az xp netre ipv6-on. Most még azon jár a buksi, hogy az xp-n lévő progival kommunikálni akarok. C-ben már egy csomó dolog kész, még egy udp szerver hiányzik, és utána már szórakoztatóbb dolgok következnek. Ha azzal el is hasalok, átírok mindent C-ről net-re, xp-re fel tudott menni net 3.5. Legrosszabb esetben. De szerintem nem fog odáig jutni a probléma, menni fog az udp socket C-ben. Épp csak ki kell tesztelnem valahogyan, és itthoni gépen az kényelmesebb, mint bérelt szerveren. Szóval most azon jár a buksi. Ha segíteni jöttél, tehetnéd rátermettebben. A negatív kisugárzás nem áll jól neked