-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
kraftxld #5525 üzenetére
Kérdeztem srácokat másik topikban, xp-nek nincs nagy baja ip6-al. Az volt az egyetlen gyenge pont, ahol nagyon elhasalhattam volna. De nem az történt
Kimehet az xp netre ipv6-on. Most még azon jár a buksi, hogy az xp-n lévő progival kommunikálni akarok. C-ben már egy csomó dolog kész, még egy udp szerver hiányzik, és utána már szórakoztatóbb dolgok következnek. Ha azzal el is hasalok, átírok mindent C-ről net-re, xp-re fel tudott menni net 3.5. Legrosszabb esetben. De szerintem nem fog odáig jutni a probléma, menni fog az udp socket C-ben. Épp csak ki kell tesztelnem valahogyan, és itthoni gépen az kényelmesebb, mint bérelt szerveren. Szóval most azon jár a buksi. Ha segíteni jöttél, tehetnéd rátermettebben. A negatív kisugárzás nem áll jól neked
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest