Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Ilyen lesz a Honor Magic8 RSR Porsche Design
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jerry311
üzenetére
Az ESXi ilyen szempontból faék egyszerű, minden a memóriából fut kb., a system diskhez nem nyúl. Ezt sokan be is szívják, mert ha smart nélküli diskre telepítik (pl. SD kártya) akár évekig is elzörög, úgy hogy közben a kártya rég döglött benne. Aztán mikor valaki felébred, hogy updatelni kéne, vagy egyéb okból rebootolni, netán jön egy áramszünet, akkor megy a pislogás hogy nem bootol be a host. Mindezzel arra akarok utalni, hogy ebből adódóan az unclean shutdown-t is nagyon jól bírja, soha nem láttam még olyat, hogy ilyen esetben sérült volna a system fs.
Szóval szerintem is az SSD-vel lesz valami, vagy egyéb kapcsolódó eszközzel (pl. vezérlő, etc..), mert nem kellene ilyet csinálnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest