Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bugizozi
    őstag

Sziasztok!

Törölt már valaki vib-eket ESXi update után, hogy be tudja kapcsolni a secure boot-ot?
    vCenter, ESXi 6.0 -> 6.7 frissítés után TPM hibát jelez a host, bekapcsoltam a secure boot-ot, de lila hál lett az eredménye. Olvastam a zinterneten, hogy le kell törölni azokat a vib-eket, amik miatt nem megy. Ebből nem lesz gond később? Sajnos nem "fényképeztem" le hogy pontosan melyekre panaszkodik.

Köszönöm! :R

Megcsináltam, letöröltem a VIB-eket, utána ment a secure boot, elindult az ESXi.

Most más gonddal jönnék :B
    Új rendszer, a szerver iSCSI protokollon keresztül éri el a tárolót, átmigráltam rá egy melévő VM-et korábbi szerverről amiben lokál diszkek vannak, és panaszkodnak, hogy lassú. Találtam róla egy KB-t, miszerint le kell tiltani a Delayed ACK-t [link]. Ezt megtettem, de reboot után visszaállt az eredeti konfig. Olvastam, hogy ez meglévő konfignál nem elegendő, hanem ki kell törölni a dinamikus és statikus targeteket Disable Delayed Ack for iSCSI on ESXi, not always working

Put the host in “maintenance mode”
    Remove all iSCSI target from the host in dynamic discover and static target, close the window
    Rescan storage
    Readd all dynamic discover target
    Rescan storage

Ilyenkor a meglévő datastore-ral mi lesz? Megmarad ugyanúgy, illetve rajta a VM-ek?

Köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák