Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi
üzenetére
Megcsináltam, letöröltem a VIB-eket, utána ment a secure boot, elindult az ESXi.
Most más gonddal jönnék

Új rendszer, a szerver iSCSI protokollon keresztül éri el a tárolót, átmigráltam rá egy melévő VM-et korábbi szerverről amiben lokál diszkek vannak, és panaszkodnak, hogy lassú. Találtam róla egy KB-t, miszerint le kell tiltani a Delayed ACK-t [link]. Ezt megtettem, de reboot után visszaállt az eredeti konfig. Olvastam, hogy ez meglévő konfignál nem elegendő, hanem ki kell törölni a dinamikus és statikus targeteket Disable Delayed Ack for iSCSI on ESXi, not always workingPut the host in “maintenance mode”
Remove all iSCSI target from the host in dynamic discover and static target, close the window
Rescan storage
Readd all dynamic discover target
Rescan storageIlyenkor a meglévő datastore-ral mi lesz? Megmarad ugyanúgy, illetve rajta a VM-ek?
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest