Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

válasz DeusHun #1660 üzenetére

Az a probléma, hogy ha nem a "Connect to a local server" opcióra megyek (amúgy ez az alapértelmezett), akkor kapásból kér jelszót is.
    Meg nem tudom, hogy ehhez tényleg kell-e valamit szerverként is telepíteni (vagy ezt már alapból megtette a telepítő - bár amikor telepítés közben megkérdezte, akkor is arra mentem, hogy nem távoli szerverre csatlakozzon, hanem ezen a gépen csináljon mindent).
    De megpróbáltam az "Enter the IP address or host name of the Converter server." is, itt próbáltam csak a felh. nevet ahogy írtad, de úgy is azt írja, hogy "A Password is requied.

Beraktam az XP felhasználónak (ami egyébként nem pont a "János", hanem az ismerősöm teljes neve, vagyis jócskán hosszabb - de az XP Doc. and Sett. mappájában már ugyanúgy a "János" van - gondolom utólag lett átnevezve a felhasználó az XP-ben) egy jelszót próbaként, de így sem megy.
    IP Address or name: localhost
    User Name: csak a felh. nevet (rövid és hosszú), és előtte a tartományt is próbáltam.
    Password: az általam az XP felhasználónak megadottat írtam be - valamit ugye be kell.

Amit ilyenkor kiír:

Lehet hogy a 443-as porttal van valami gond ?
    Ezt hogyan tudnám megnézni, valami port scanner pl. - hogy nyitott-e ?
    Windows tűzfal továbbra is tiltva van.

Új hozzászólás Aktív témák