- NVIDIA- és AMD-hardvert kérnek a hollandok egy AI-központhoz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Yettel topik
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 1 V 15
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
szinimini/ crysis általános iskola??
Zárt rendszer, NAGY nyomás alatt .... nem tudom csak Ügy beleönteni a vizet a tartályba ..
Ehhez feltöltő szivattyú-pumpa, vagy hidraulikus tápegység, kézi vagy motoros kell.DE Ötletnek nem rossz, kiegyenlítem a lakás belső nyomását 13-14 bárra, hogy csak úgy bele tudjam önteni a hiányzó pár deciliter vizet a rendszerbe..
Utána meg mehetek Keszon kamrába ...Le se sz*rd, hogy nem hozzád szóltak...
crysis kért segítséget a Tide Water vízhűtőjéhez egyel előtted...
Köszönöm a támogatást.
NM. Szívesen megnézném maj a cuccot működés közben. Szeretem az ilyen "őrültségeket".
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Pista0001
addikt
Annyira (egyáltalán ) nem vagok szakmabeli, de ezt én sem értem. Az energiamegmaradás törvénye miatt ez borzasztó nagy gázfogyasztást eredményezne, míg az áram olcsóbb a gáznál. Ahogy Zsömi is írja, pont hogy a gázkazánt kellene kiváltani, ha van rá lehetőség akkor például hőszivattyúval.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Mielőtt mélyebben belemásznánk, feltennék egy kérdést, amit nem találtam a leírásodban, mert ennek függvénye az egész:
Mekkora hőt képes az általad vásárolt peltier-elem elviselni? Mert a legtöbb ilyen elemnek van egy maximális "meleg-oldali" hőfoka.
A válasz a kérdésedre: Minimum akkora hőleadó kell a hideg-oldalra, hogy a meleg-oldal soha ne legyen képes átlépni a maximális hőmérsékletet. Maximum nincs. Minél nagyobb a hőleadó, annál nagyobb lesz a két oldal közötti dT, és ínnál több áramot kapsz. Persze biztos van ennek is egy határa, mivel se a termelt elektromos áram mennyisége, se a dT növekedése nem lineáris.
A térfogatáramot szerintem vegyük is ki a képletből, mert az csak a szivattyúk és a csövek megfelelő kiválasztásában fog szerepet játszani, a hőleadók méretezésénél a leadandó hőmennyiség az, ami igazán számít. Tudni kéne a Peltier-elemek hőátbocsájtását, vagyis hogy mennyi hő jut át a meleg-oldalról a hidegre, mert nekünk ezt kell elvinni.
Úgy vélem, hogy a rendszerben a pocsékolást nem az itt-ott elszivárgó hű fogja jelenteni, hanem a peltier-ek 5% körüli hatásfoka... Nem igazán tudtam kitapogatni, hogy mi is a célod ezzel az egésszel azon kívül, hogy áramot akarsz termelni. Ami azért fura, mert jelenleg ez a legolcsóbban megvásárolható energia az országban. Ha zöldülni akarnál azon agyalnál, mivel váltsd ki a 12kW-os kazánt*...
* - Extra szigetelés, vákuumcsöves napkollektor, hőakkumulátorok, sugárzó fűtés...
sz: OFF
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
fatal1ty1984
őstag
-
Pista0001
addikt
A Prodigybe? A DirectCu-k tudtommal csak 2,5 slotnyit foglalnak, az szerintem még elfér. Vizezve biztos, ha már ebben a topikban csevegünk róla. Mars-ot meg csak nem akar beletenni senki...
Tévedtem, van "real" 3 slotos is
Beírtam a googliba hogy "prodigy directcu", ez lett az első találat
TESCO-Zsömle: Az első Mars csak két slotos volt, de azt amúgy sem lehet egykönnyen vizezni a dupla nyák miatt
[ Szerkesztve ]
-
Pista0001
addikt
Azt hiszem ez nem az ITX-en múlik elsősorban hanem a VGA-n. Két GPU-s monstrumok is elférnek bizonyos házakban, az alaplap nem jelent akadályt egyiknek sem. Procit illetően 3770K, 2700K, 875K, 880 a felső határ, hogy csak az utóbbi három eresztést nézzük, nem hiszem hogy bármelyik is kevés lenne erre a feladatra. A RAM sem jelenthet gondot, az én öreg P55-öm 2*4 GB-ot támogat, az újabbak 2*8-cal is mennek.
Hogy valakinek nem tetszik azt el tudom fogadni, de észérvek nem nagyon szólnak az ITX ellen szerintem.
Szerk.: Csak hogy a kérdésedre is válaszoljak az unokatesómnak i7-2600-al, 4*4 GB RAM-mal és 560Ti-vel ATX lapban simán fut a Diablo 3, mivel nagyon hasonló összeállítást (4*4 GB helyett 2*8 GB ha nagyon kell a játékhoz a 16 GB) ITX lapon is probléma nélkül össze lehet hozni feltételezem azon is simán futna. A többihez még nem volt szerencsém. Másrészt meg a 2010-es ModTech Hall-on a mellettem kiállított gép nagy torony volt, ATX lappal, mégis az enyém volt nagyobb teljesítményű (i5-760 vs i5-750, HD5770 vs 260-as asszem GTX)
Szerk 2.: Azt inkább úgy értettem hogy nem a pénztárca hanem az elhatározás szabta meg hogy mit veszek.
F34R: Vagy akár ez is "elég lehet"
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Dehogynem! Erre cseréltem anno a vizet. A dátum nem hazudik, jövőre lesz 3 éve... Azóta légen vagyok.
Aztán volt 1 évig legalább Atom+ION, arra nem kellett hűtés. Majd idén jött a nagy gép, amin gyári hűtések vannak... Először a 955 a gyárijával, majd most ez a 960-as, amihez a tulaj derék módon elküldte az 555-öse hűtését, me' anélkül nem box, és kicsivel olcsóbban kellett volna adnia.
F34R: Én is, de még nagyon sok hiányzik... Bár most a FC3 alatt úgy süvölt a gép, hogy nagy ingerenciám volna vizelni...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Pista0001
addikt
Mobil vonalon a Haswell már BGA-s lessz, asztaliban még nem merik. Talán jövőre
F34R: Itt a topikban is többbeknek házon kívül van a radi, ilyen szempontból nem korlátoz jobban mint egy bazi nagy ház. Hogy VGA mennyi fér bele az már más tészta. Egy 7870 lesz benne, de mivel FC blokk nincs hozzá (karikás EK van, de valahogy nem az igazi), egyelőre em lesz vizezve. Ha nem lesz vészesen hangos akkor marad levegővel, ha meg az lesz akkor meglátjuk. 3*120 slim radi elég lesz hozzá úgy is szerintem, valószínűleg még úgy sem lesz annyira "forrófejű" mint mások SLI-s, nagyradis rendszere.
-
SkyS1gn
félisten
Mikor összeraktam a rendszert "állítólagos" überjó vizet használtam, Aquatuning Double Protect Ultra kéket aztán ezt kivált pár hét alatt, kimostam ecettel a rendszert most nyár óta iocs. víz + alkohol kerint ami a csövet totál kifehérítette de másban nem tett "kárt"...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy olyan HW-t vegyenek, ami még 3-4 év múlva is hozza az elvárásokat. Vagy nem képesek az elvárásaikat annyival lejjebb adni. Itt jön a körbe az a probléma, hogy mindenki a procit hűti elsőként, pedig általában a VGA igényli legjobban a hűtést.
De továbbra is tartom magam az állításomhoz. A legtöbb embernél egyszeri hóbort a vízhűtés. Egy gépcsere után megy a levesbe az egész...
Nem kell PM, ott vannak az aprón...
A vastag-betűs részt én úgy módosítanám, hogy "Ne használj fagyállót." Semilyet... Mert abból válik ki a trutyi, és ez nem a víz hibája. Előre kevert folyadéknál is megeshet.
A megoldás: Alkohol. Színtelen, vízzel korlátlanul elegyedik, nincs szárazanyagtartalma, nem csapódik ki.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Lacza_26
aktív tag
Nekem úgy tűnik az én takarításom sikeres volt. Nem látok semmit a vízben.
Átlátszó masterkleer és zöld primo csövek vannak. Zöld a folyadék: gyógyszertári deszti+ valvoline van a rendszerben kicsivel több mint 1 liter.
Mondjuk minden új a rendszerben a radit és a tody tartályt leszámítva.
Az előző tulaj rózsaszín lötyit használt ha erre téved Razemazer majd megmondja mit.
Egy kis ecetes ioncseréltel vízzel járattam meg majd tiszta ioncseréltel 2x. Volt egy kis darab clearflex cső a tisztító körben na az nagyon elszíneződött. A radiból jött egy kis zöldes trutyi az elején gondolom kicsit megmarta az ecet a rezet de utána már tiszta volt.A pumpát szétkaptam mert utána jött meg a ronda fehér tető "hála" Zsöminek.
Majd átépítés után lesz a végleges akkor kap szűrőt hőfokmérőt meg áramlásmérőt. Talán VGA-t vizezve.
-
rybka3ctg
tag
Valamennyire érezhető lenne a hőmérséklet különbség de fújt rendszernek kellene lennie és a kondezációval létrejött meleget a lakáson kívülre kellene vinni .
Csináltunk már hasonlót de ott a kút vizét keringetük a külső falfűtésben .
Egy darab csőkígyó volt a kútban hőcserélőként üzemelt vagyis a felmelegedett vizet küldtük le a kútba hogy a kút nagyon hideg vizébe adja le a falból kinyert meleget
Szerintem azt a radiátoros megoldást hanyagold -
jones965
Modder
Mivel szándékoznád hűteni a vizet, hogy tartasz a kondenzációtól?
Már csak azért, mert egy fűtési rendszerben a vizet olyan szintre lehűteni, hogy lakáson belül páralecsapódás keletkezzen a radiátorokon, komoly hűtőteljesítmény stükséges. Nem is beszélve a hőcserélők passzív módjáról. -
SimonYana
addikt
emiatt tűnik úgy
Ezt most nemértem!
Akkor nem lesz kevesebb csak érzéki csalódás ! És akkor mikor utántöltök akkor sem megy bele semmi csak úgy látom? Akkor itt valami nekem nem tetszik! ÉRZÉKI CSALÓDÁS!
Téged hogy hívnak? Uri Geller Vagy valami művészneved is van?® SimonYana ®
-
-
DigitXT
nagyúr
Csak éppen ebből a palackból sem tudod olyan mennyiségben kinyomni a
vizet, ahogy a szivattyú elviszi... Szóval a kapcsolgatás NEM megúszható.becsitibi: nem kell külön táp. Lehúzol róla mindent*, kivéve a szivattyút, és
mehet a menet. Azért nem érdemes közben a gépet járatni, mert amíg nem
kering a víz, nagyon könnyen túlmelegszik bármi (főleg a CPU persze).*: egy ATX tápot indítani a zöld és egy fekete vezeték rövidrezárásával lehet.
Szerk: a másik meg, hogy ha tölcsérrel locsolgatsz, és valami balul sül el,
kifejezetten kellemetlen, ha áram alatt van az egész masina, ami ázik...[ Szerkesztve ]
-
Sky D.
tag
Mondjuk én a tartály tetejét teljesen lecsavartam ... és kanállal meghatalmazott is közben .... mert hát kissé behabosodott.. mondjuk nekem a tartálym házon kível van , így knnyebb volt a dolgom ..
De egy ilyen palackkal sokkal könnyebb lett volna az élet 2-3X megtöltöm, és nyomom bele naftát a tartályba mint atom járó szivattyúnál, míg ki nem ürül a palack ... ...
Írj Privát üzenetet ha megkérhetlek!!! All I have in this world is my balls and my word and I don't break them for no one. Do you understand?
-
becsitibi
senior tag
Te mondjuk hogyan töltenéd fel a rendszeremet?Oké,kinyitod a tartálykupakot azt beletöltöm a folyadékot,és mindezt pumpa menjen közbe?Vagy ne?Mennyi időbe tellik,és hogyan kezdjem-folytassam-fejezzem be?
-
becsitibi
senior tag
Azért gondoltam a 3 ventit mert a scythe slim nem lenne képes a 6,4 cm-es hűtőt átfújni,nagyon szűkös a hely,csak az miatt kell még szerintem egy-két venti ami elszivja onnan tényleg a meleget.
Majd ha egyszer végzek a moddinggal,kiszámolom kb hány 100 órám van benne
Hoppá,végeztem a moddal,a vizet szándékosan nem installáltam be,arra szeretnék egy teli napszakot elszorakozgatni,lesz is majd sok kérdésem ide.
-
DigitXT
nagyúr
Igazából az is kérdés, hogy mi köze van az egésznek a vízhűtés topikhoz?
Egyre inkább az az érzésem, hogy ilyen chat-fórumnak gondoljátok, pedig
hát van "offolós" vízhűtéses topik, ahova inkább lehetne lazábban írni, ha a
vizesekkel akartok megosztani valamit, ami amúgy attól teljesen független.Amúgy azon is gondolkodom, hogy nem kéne-e létrehozni egy "Mélyvíz"
topikot (a tápos/hálózatos+Motorola DEFY-s topikokhoz hasonlatosan,
csak itt sokkal stílusosabb lenne), ahol az összetettebb kérdések/HSZ-ek
is elférnének, s szakmaibb lenne a megközelítés, mérésekkel, mindennel.Szerk: habár utóbbira nem tudom, mennyire lenne igény -> csak egy ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
Sky D.
tag
Nem privát beszélgetést másoltam be, hanem a hirdetés hozászolásait .
Ha jones965 figyelmesen elolvasta volna, akkor észre veszi hogy Három személy hozzászólása szerepelt a szövegben ..[ Szerkesztve ]
Írj Privát üzenetet ha megkérhetlek!!! All I have in this world is my balls and my word and I don't break them for no one. Do you understand?
-
DaveJr
őstag
Sajnos egyre több ilyen alak van fent. Én már voltam olyan "szemét" hogy beírtam a hirdetésébe hogy "Már minden megbeszélve csak találkoznunk kell, jegelhető a hirdetés" Nem sok esélye volt másnak eladni
[ Szerkesztve ]
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
SkyS1gn
félisten
-
erik88
aktív tag
-
DaveJr
őstag
Nem kötözködés képpen csak hogy pontosak legyünk 230-al szorozzák hogy jó eredményt kapjanak Magyarországon 230V/50Hz a "szabvány"
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
őstag
Inkább a sötétbe taszítottál...
Az aktív PFC és a UPS-ek problémáját ismerem. Hogy az aktív PFC kihajtogatja a négyszög jelet és ez agyonüti a nem valódi szinuszos UPS-eket.
Nekem corsair 850W os tápom van. Matrica szerint 80+ de Grafikon szerint 85 is megvan alacsony terhelésen. Akkor most vegyek egy backups 3000et ?
szerény véleményem szerint , egy APC túlfeszültség gátlóval jobban jársz ... ha regisztrálod , és garos, (amit meg lehet hosszabbítani ) akkor hiba esetén , a cég ha a túlfeszültség hibájából keletkezett a kár, akkor kártéríti a hibás TV-t számítógép-et elektonikát....
Én nem azt akarom, ha a gépem elszáll az áramotól akkor fizesse ki valaki.
//Persze ez sem rossz de akkor már baszhatom az adatokat és persze magyarok vagyunk első kérdés hogy tényleg oda volt dúgva a gép ? bizonyítsd be... Használt volt itt van 10.000 forint azt kussoljá.
Hanem hogy ne álljon le mikor áramszünet vagy valami más gond van.A Back család , a othoni aktív PFC nélkül gagyi olcsó hétköznapi tápoknak lett kitalálva ... bár az elterjedő aktív PFC nek köszönhetően , muszáj volt nekik újítani a UPS eken , így hozták létre a új generációs Back UPS -eket .
Ez úgy érted hogy a TESCO-s gépek biliacél házikóban MERCURY meg CODEGÁNY tápos occó cuccokra ?
Azok maguktól is hazavágják a gépet még áramingadozás sem kell.Amit számolgattál egy kicsit ködös de azt mondod hogy én pl ez a UPS nem bírná el a gépet ?
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
őstag
Én arra gondolok hogy használtat akarok venni egy 25 körül.
Egy apc smart 1000estVan itt Ph-n aki szerez bele új aksikat és kész
Volt egy APC smart -om...
15ért vettem volt hozzá kábel így winxpvel megértették egymást.
Mikor belecsapott a villám 2 utcával odébb a villanyvezetékbe a cucc megvédte a gépem.
Jött a lakás biztosító, hogy irány kárbecslés....
APC hasonló tudású eszköz 175.000
Winyo bad sectoros lett / lehet nem villámtól de... / 30.000Biztosító áááááááááááááááááá......
Felét álljuk...
Én kicsit szomorkodva elfogadtuk.
Így kaptam én 95.000et a két cuccért együtt...“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
föccer
nagyúr
Olyan gép kellene hozzá, amim nincs.
De lehet, hogy bepróbálkozok valamivel, még meglátom.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Weareus
addikt
Igen, ez a Mora 3 LC jobbnak ígérkezik passzívban, mint az enyém, de nem hiszem, hogy egyből kettő ilyenre kellene váltanom.
Azért egy példány beszerzésén érdemes lesz elgondolkodni, mint távlati terven, köszi a linket.(Csak azért gondolom, hogy elég lehet egy ilyen is a már meglévő Mora mellé, mert most - ahogy írtam is - egy ventis üzemre tervezett Mora passzívban viszi a VGA-t, ami wattban kifejezve nagyobb mennyiségű hőt termel, mint a CPU.)
Egyébként iszonyat jól néz ki!
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
őstag
-
SimonYana
addikt
Az igaz , de az már a régi típus és azok kicsit zajosabbak tudnak lenni! Az még akkor is 20 .
Abból ki jön egy DDC + tető rá és egy EK henger tartály , vagy bármilyen tartály!
Nekem ez 20 és van még egy Alphacool Laing DDC reservoir tartály Laing PRO tetőhöz ELADÓ!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
{{{{{ Ne aggódj! Én még mindég ott tartok ahol TE csak 42 évesen!
Semmi értelmét nem látom a mai világban ! Nincsenek közös érdekek csak időszakosan! Kicsit kifordult a világ és éhezők tömkelege és milliárdosok vacsorája van!
Irigylem és becsülöm azokat akik ma feltudnak nevelni 1-2 gyereket becsülettel és nem tartoznak a kissebséghez! Ma mikor fizetés sincs nem hogy segély , vagy gyereknevelési juttatás! Pfff! Vicc ez a világ! }}}}}® SimonYana ®
-
lori80
tag
En sorozatokat soha nem neztem,kiveve a Dallas-t gyerekkoromban
Amiota a fiam megszuletett,jatszani sincs idom,esetleg este,ha elalszik idoben,megnezunk asszonnyal 1 filmet
Sokszor meg a gepet sem kapcsolom be,hanem telefonrol netezekVannak olyanok akik arulgatnak,es vannak olyanok akik eladni szeretnenek,es minden csak annyit er amennyiert el lehet adni...
-
őstag
maradt egy ilyenem mert csak kettő kellett a felfogatáshoz
SimonYana
Én bizom abban, hogy a rendszer elég gyorsan forgatja a vizet és nem lesz gond mibol mi kapja a vizet. Az a jelenség csak nagyon lassú rendszereknél áll fent.“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
SimonYana
addikt
-
őstag
én is ezen gondolkodom de hátha van más ügyesebb megoldás...
Madn!ght
blasko92-jól mondja CrossSLI
6990 felül és 8800GTX 768 vizezve alul physix számításra[ Szerkesztve ]
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
sestertius
őstag
Hát lehet, hogy tényleg kicsi a házad ehhez!
De hogy van benne meló, az egyértelmű. Sok jó megoldás van már, hogy házon kívül elhelyezve plusz hőmérsékleteket érünk el, de hát akkor ott vagyok, mint nálad, hogy a gépnek egy asztal kell...
Addig van szó - nálam - pc hűtésről, amíg az a pc-n belül van. Eddig tartható volt ez, hogy később mi lesz...
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
Razermazer
őstag
Magyarországon én egyedül már aki írogat fórumba, és vízhűtésesbe rendelkeztem majdnem kettő darab gtx 460-as vizesblokkal de nem lett belőle semmi.
Az is referencia kártyára ment volna rá. Sajnos szinte senki se vizezte itthon, megkockáztatom, hogy nem szinte hanem egyáltalán senki.
Sonic meg pláne nem, azoknak gyárilag is elég jó hűtésük volt, ja hogy hangos hát igen.
Ek- nál van Csak onnan tudsz beszerezni, de már nem éri meg egy ilyen kártyát levizezni csak akkor ha hosszútávon tervezed a használatát.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Sky D.
tag
-
blasko92
őstag
Az pedig gomba lesz a cső falán.
Újonnan beépített csöveknél egy régi rendszerbe ez nem újdonság.Hasonló dolgok nálam is megestek Mivel kipucoltad a szűrőt, a gomba/baktériumtelepeknek valahol újra életre kell kelniük (nem káros gombák/baktériumok!!!! )
Alu ha levegős a radi, értelem szerűen kisebb felületen érintkezik a vízzel, így a hatásfoka is csökken
[ Szerkesztve ]
-
Tofy
csendes tag
Én is pont most gondolkodom egy ilyen tartály beszerzésén. Ezek szerint nem ajánlod ezt a fajtát, vagy csak a nagyobbat, a 250-eset?
http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p9254_Phobya-Balancer-150-black-nickel.htmlBTW a héten rendelek a fenti oldalról holmikat, ha valaki csatlakozna, küldjön PÜt
Tofy
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- OpenMediaVault
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...