Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz Dobrika #58877 üzenetére
A homero szenzor a Ryzenekben teljesen jo. Azert tunik ugy, hogy a magok homerseklete szinkronban van, mert abba van, es mert jo a kontakt a die es az IHS kozott, es az IHS sem pupos egyik oldalrol sem... Intel ugye ezt nem tudta megoldani, mert az IHS is pupos, pasztazni es forrasztani meg nem tudnak rendesen.
A kazanrol meg annyit, hogy a 9900K -nal nagyobb kazanom meg nem igazan volt. Tan az 5960X -em melegedett ennyire, de ott is ahogy Te fogalmaztal, sokkal jobban szinkronban voltak a meghok, nem volt 8 fokos elteres a legmelegebb es leghidegebb kozott.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Dobrika #58877 üzenetére
Nekem ilyen problemam nem volt, pedig a tartalyok meg hatrebb is vannak tolva, igy kevesebb a hely a hatso fittingnek(1db). Szoval szerintem megis van meg ott mit gyakorolni.
Mondjuk kepeket rakhatnal be ezekrol. Nekem a legegyszerubb buildem eddig.Biztos beta verzios hazat kaptal. Nalad mar nem lepodok meg semmin sem.
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 10
- Windows felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix LC II 360 ARGB (90RC00F1-M0UAY0) garanciális
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- BeQuiet Pure Loop 280 mm processzor vízhűtő Új 6hó jótállással!
- AQUA COMPUTER cuplex kryos NEXT AM4 - Acetal/réz
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest