Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
válasz
InHell #39327 üzenetére
Magyar cégektől a következő termékeket tudom ajánlani az általad megadott árkategóriában:
EK Water Blocks EK-Supreme LTX - Acetal
Vannak olcsó EK blokkok még, de azokon plexi tető van, ami nem ajánlott, többeknek elrepedt már.
T56: egy ; kettő ; három (szín miatt ilyen a link)
Tody56 blokkjainál a gyakorlatban nem tudom, hogy milyen különbségek vannak a különböző típusok között.
Amúgy ITT tudsz még blokkokat nézi. Az árakat át tudod váltani magadtól is, s a fent említett két cég tud behozni neked. (Tőlük érdeklődj, hogy mit mennyiért.)
Hogy teljes legyen a lista, meg kell még említeni k.mamut termékeit is. Mostanában jókat hallottam a blokkjairól.
Illetve helyénvaló dolognak tartom, ha áttúrod az aprót blokkok után, mert van néha egy-egy olyan ajánlat, hogy feléért adják, mint a boltban.
Tudom, hogy nem a reklám helye ez, de pl. EZ az ajánlat nem gyengén kedvező. Mondhatni "best buy".TESCO-Zsömle: Most már elolvastam a leírást, szóval látom. A lényeg, hogy arra gondoltam, hogy valami hasonló dolog lehet.
Aktív témák
- Politika
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Google Maps
- Egérpad topik
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest