Hirdetés
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
DigitXT #39090 üzenetére
Én bevásároltam egy ilyen HF kütyüt. Épp itt van mellettem a földön. Mikor kivettem a dobozból és megláttam a szűk átömlést majdnem elsírtam magam és rögtön egy tolómérő után kutakodtam. Sajna a tolómérő nem hazudik: 7mm-es átmérőt biggyesztettek rá.
Erősen elgondolkodtam, hogy rámegyek egy 10-es fúróval, aztán lesz ömlés ezerrel. Ezzel viszont bukom az áramlás pontos meghatározását, mert a 169 impulzus per liter egyből ugrik ugye.
Másik lehetőség lenne, ha kib@szom a picsbe és veszek egy másik átfolyásmérőt pl. GMR Acetal incl. electronics G1/2", mivel 9,2mm beömlő és 12,8mm kiömlő méretek vannak megadva hozzá [link]
Viszont kerestem teszteket az AC-ről, ahol bizony kisebb ellenállást jelentett a rendszerben, mint a GMR. [link]
Szóval tanácstalan vagyok. Egyelőre az a terv, hogy be üzemelem a Heatmastert és megnézem a jelenlegi kialakítással hogyan alakul a vízhőfok. Ha ezzel megvagyok, bedobom az AC áramlásmérőt-t és megnézem azzal is mit mutat anélkül, hogy máson változtatnék (venti, pumpa sebességek)
Mondjuk jelenleg 2-esen pörög a D5, de megnézem mindkét esetben 4-es fokozaton is. Sajna mindig van valami más, így még nem sikerült megvalósítani az elképzelésem és a tesztet.
Itt vannak a CapeCora csövek is. Jelenleg nincsenek beépítve, azt is szeretnémmegnézni, hogy mennyit hoznak majd a konyhára. Szóval lenne mit csinálni
Szerk:
#39094: cserélj tápot olyanra, ami nem 30 fokos levegőt küld, így hatékonyabb lesz az XSPC is
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest