Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
ssolitude
őstag
válasz
DigitXT #45170 üzenetére
Nem akarnék belepofázni, de egyrészt:
-a FC hűtő MELLETT: 2007-ben vettem a 8800GTS-emet (akit érdekel, utánanéz mennyi volt akkor), 2 napig ment gyári hűtéssel, míg a FC maszek-blokk elkészült. Ezek után szénné lett húzva, és vígan volt használva 3 évig. Majd amikor eladósorba került, víz le, lég vissza, elad. Kicsit több, mint fél évig bírta, majd elhalálozott.
-ugyanakkor: most egy jóárasított GTX460 van, először erre is FC lett volna, de nem jött össze, így maradt a sima GPU blokk (a többi elem kicsit moddolt passzív bordát kapott). Tuning semmi. Ezért nem igazán tartottam érdemesnek a FC-hűtővel balódni, majd az idő eldönti, igazam volt-e.
Mi ebből a tanulság? Semmi. Ha megint 100k körüli vga-m lesz, csakis FC.
(Végigolvastam ezt a kis vitát, azért szerintem sem árt, ha legalább kicsit tisztában vagyunk a hőfokokkal, már csak kíváncsiság alapon. Vizet én se mértem, vagy csak eleinte, még a hőskorban, később csak úgy kézrátétellel, de a CPU-GPU-NB-t azért nem árt lemonitorozni.
Persze az is igaz, hogy én is belőttem a CPU-t 70-re, aztán majd leáll, ha túl sok neki. Nem nézegetem, mi mennyi.
Bocs az OFF-ért.
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Új, dobozos, temus laptop állvány ingyen elvihető
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest