Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Himym
senior tag
válasz
DigitXT #39600 üzenetére
Üdv.
Én msot tervezésbe kezdtem a vizzel, és igen ez a Xigmatek ház baromi nagy majdnem az összes flée atx lap belemegy még 2 cpu-s lap is.
A két tripla helyért néztem én is ezt a házat, vagy letojom és lesz egy mora 3. . .
Itt van két videó, az egyik egy review ahol a 2x120as alig akar alul elférni a másik videóban meg alul simán betett egy 3x120ast alulra úgy, hogy még a tápnak is van hely. Ha figyelmesen megnézed a két videót látni, hogy egy 750watos táp vagy egy 850es ami a videóban szerepel lazán elfér. megadom az időpontokat is, hogy mikor állítsd meg és látod pont, hogy elfér. Csak a radit hogyan tette be oda, remélem nem vágott semmit.Mert én nem akarom széjjel barmolni a házat.
Xigmatek teszt. <-- 13:33tól de érdemes megnézni a teljes tesztet kicsit elszabták a vinyó tartó részt de ez nem nagy cucc.
A radik beépítve pontosan kilehet számolni, hogy oda befér a táp a másik vidóban látszik 13:33nál, hogy meddig ér a táp, a másik videóban meg látszik, hogy meddig ér vissza a radi.Na most a radis viviben valahol hallani hogy vágott valamit de nem értem, hogy mit magyaráz mert hülyén beszél, ha valak itudja, hogy mit magyaráz mondja már meg pls, segítene egy kicsit.
Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hegesztés topic
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Képregény topik
- Ford topik
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest