Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
Himym
senior tag
Sziasztok.
Ti milyen bay-t használtok ami nem plexis? Tudom linkeltetek párat, de én arra vagyok kíváncsi, hogy ti mit használtok. Olyan ami 5,25ös.
Ez a kettő közül melyiket vennétek?
Tecnofront Axiom <-- 50,41€
Tecnofront Challenge X1 <-- 70,58€Vagy tudtok nagyobbat mint egy XSPC vagy mind1, hogy a tartályban van liter víz vagy van valami jelentése, hogy mennyi víz van a tartályban?
-
Himym
senior tag
Üdv.
Addig még a többi komponensed nem ment tökre addig jó.
Szerencsére volt riasztó szerelve a lapra, így gondolom mikor már elég kritikus volt a hőfok le is kapcsolt.
Azért az a 7 év majdnem 24h-ban elég szép.
-
Himym
senior tag
válasz
DigitXT #40337 üzenetére
Ja sorry, nem akartam lenézően kérdezni, így jött ki, utána is akartam írni csak lemaradt.
Sorry.
Csak találtam hszeket ahol azt mondják felesleges, meg ilyenek. De nem lenézőként akart menni.De az milyen rendszeren van? Külön pumpa kis csövekkel? Mert én elképzeltem, hogy 10/8as csövekkel derékszög meg stb nélkül 4ra + vinyó vízen. . .
A vinyón hol az a pont ami meleg? Az elektronika nem? És azt hogyan lehet víz alá tenni? :S
-
Himym
senior tag
És az nálad, hogyan áll? Felfúrtad a gépoldalára vagy hogyan? Mert az ami kapható láb hozzá Aquában az valami nevetségesen ronda, és drága.
Esetleg phobyahoz nincs olyan stylosított rács mint a MORA-hoz? Nem az a felekete álváányra gondolok, jóval olcsobban jönnék ki ha azt venném és nem a morat.
-
Himym
senior tag
válasz
DigitXT #40271 üzenetére
Hmm. Én értem ezt, hogy hűtésből plexi ki. De akkor mi adja az egésznek az optikáját?
A vizet nem látod áramlani. Emi szerintem jó dolog. Mint a tengerpart.A blokkok vagy acetál vagy réz vagy fém kinézetű, a tartályt, elcsomagolod egy fémházba.
Akkor egyedül a csövek meg a ledek maradnak? Pl piros cső fekete törésgátlóval?
Értem én, hogy drága maga a rendszer meg a belső HW-k, de valahogy így látványát veszti a dolog. Vagy csak én látom így?
Ezzel nem azt szeretném mondani, hogy az egész legyen plexiből mert az elolvadna.
Jó éjt mindenkinek, ez a hsz úgy mindenki iránt szól kiváncsi vagyok a véleményekre nem kifejezetten DigitXT kollégának szántam.
-
Himym
senior tag
Sziasztok.
Mennyire veszélyes egy duál plexi tartály xspc dual bay? És mennyire lenne gáz ennek a tartálynak, ha közvetlenül a vga-ról menne bele a "meleg" víz? Ez a felépítés így helyes?:
Indulva: Radi -> cpu -> alaplap -> vga -> tartály -> pumpa -> radi
Blokkokra tudom nem ajánlott a plexi.
Köszi a segítséget.
-
Himym
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #39751 üzenetére
Majd meglátjuk az milyen lesz, de látom nektek felesleges bármit is mutattni, mert úgy is csak a leszólás jön.
De ha már itt vagyunk valaki ért az Autodesk inventorhoz?
-
Himym
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #39749 üzenetére
Most lehet fikázni csinálj jobbat.
-
Himym
senior tag
phobya láb valaki mondja meg nekem pls ez miylen vastag.
Nem értem azt ami bele van írva, nem egyértelmű.
MontyCrew: . . .
-
Himym
senior tag
Üdv.
Ezt nem értem, hogyan gondolták, ügye a radihoz adnak x mennyiségű m3*30as csavart na most a venti alapból 25 mm vastag na most van ilyen venti alá ilyen vibrálás elhárító gumi szar ami 7 mm na most a venti+ez már 32 mm és még a radiba bele se tekertem. :S :S
Esetleg tud valaki max 2mm vastagat? Aquatuningba csak 7es van. . .
jó rájöttem vegyek 35mm-es csavart csak akkor mi a rákot csinálok az 1 tucatnyi 30assal -.-
-
Himym
senior tag
válasz
Razermazer #39626 üzenetére
Üdv.
Erről beszéltünk végig de ez csúnya. szerintem. és drága.
-
Himym
senior tag
válasz
MontyCrew #39622 üzenetére
Na ott van én nem akarok vágni, semmit se. Szerintem nem jó dolog azért próbálok msot csinálni egyet autodest inventorral csak azért megtanulom a progi használatát. . . Aztán kereske valami gyártót aki megcsinálná.
Mora3rom belelenne építve, á nagyon elgondoltam én is, csak bírjam kifizetni
-
Himym
senior tag
válasz
MontyCrew #39617 üzenetére
Hmm, nem rosz elképzelés.
Én ezért gondolkodom nagyon, hogy bent vagy kint éljek.
Azon is gondolkodtam, hogy fogom azt leveszem a szobámban lévő církó fűtőtestet a rendszerről, azt azt használom radinak.De áá inkább nem. Ha tudnám, hogy elfér e oda az a nyavajás 360as akkor annak baromira örülnék.
Vayy csináltatok egy házat.
Néztem ilyen koolance gyors csatit amit leválasztasz azt jó van eszmáéletlen drága majdnem 20€ a két csa természetesen külön külön vannak.
-
Himym
senior tag
válasz
MontyCrew #39614 üzenetére
Én nem mondtam, hogy nem jó! És részemről mutasd meg, ha nem fér be a házba amit kinéztem 1x 420as és 1x 360 as akkor morát fogok venni, és nem mondtam azt se, hogy oda levan baszv* van külön lába az új mora 3nak ami 9x140es két oldalára ráteszel 9-9 ventit és máris nem néz ki csak úgy oda baszv*. . .
És ahogy kedves DigitXT kollégánk mondta van külön Phobyától pontosabban ház az egész rendszert kívül elhelyezni és belül csak a csövek mennek, de az egyrészt csúnya és nem egyedi megoldás.
Íme ez szerintem állati jól né ki és nincs csak úgy oda baszv*
Sorry kicsit elszaladt a ló nem akartam dúrva lenni csak kicsit nyomik a munka társak.
Szóval sorry.
-
Himym
senior tag
Gondolkodj kicsit, ha kint van egy bazi nagy mora 3mad ami nincs rögzítve a házra, mert az aztán extra undorító, hanem ott áll magában akkor, hogyan teszed át 1magad az egészet a tuloldalra? Hasaddal tartod a radit? vagy mi? :S Jó meglehet csinálni de akkor is.
Természetesen ha bent van minden elég 1 ember.
Lehet nem fogalmaztam egyértelműen.
-
Himym
senior tag
Üdv.
Erre nagyon egyszerű a válasz:
1. Eladási esélyeket nagyon megegyszerűsíti mivel kompakt.
2. Nem kell két ember hozzá, hogy 1 asztalról át tedd a másikra.
3. Lehet ha minden egyben van szebb öszképet alkot az egész, mintha kint lenne külön.
Hátránya:1. Kisházba tutira nem fér el.
2. Lehetséges, hogy vágni kell, amit nem sokan szeretnének.Én nekem hírtelenyében ennyi ugrott be lehet a többiek többel tudnak szolgálni.
-
Himym
senior tag
válasz
DigitXT #39600 üzenetére
Üdv.
Én msot tervezésbe kezdtem a vizzel, és igen ez a Xigmatek ház baromi nagy majdnem az összes flée atx lap belemegy még 2 cpu-s lap is.
A két tripla helyért néztem én is ezt a házat, vagy letojom és lesz egy mora 3. . .
Itt van két videó, az egyik egy review ahol a 2x120as alig akar alul elférni a másik videóban meg alul simán betett egy 3x120ast alulra úgy, hogy még a tápnak is van hely. Ha figyelmesen megnézed a két videót látni, hogy egy 750watos táp vagy egy 850es ami a videóban szerepel lazán elfér. megadom az időpontokat is, hogy mikor állítsd meg és látod pont, hogy elfér. Csak a radit hogyan tette be oda, remélem nem vágott semmit.Mert én nem akarom széjjel barmolni a házat.
Xigmatek teszt. <-- 13:33tól de érdemes megnézni a teljes tesztet kicsit elszabták a vinyó tartó részt de ez nem nagy cucc.
A radik beépítve pontosan kilehet számolni, hogy oda befér a táp a másik vidóban látszik 13:33nál, hogy meddig ér a táp, a másik videóban meg látszik, hogy meddig ér vissza a radi.Na most a radis viviben valahol hallani hogy vágott valamit de nem értem, hogy mit magyaráz mert hülyén beszél, ha valak itudja, hogy mit magyaráz mondja már meg pls, segítene egy kicsit.
-
Himym
senior tag
Üdv.
Van valakinek ilyen háza?: Xigmatek Elysium
-
Himym
senior tag
Sziasztok.
Tömérdek radiátor teszt. Minden méretben.
Sok sok radi vegyesen minden méret
Vegyesen minden.
MInden németül van.És egy pár CPU hűtő teszt.
Katt a "hier"-re azt már ott vagy a tesztnél.Jó olvasgatást.
-
Himym
senior tag
válasz
gabipaci #32687 üzenetére
Milyen szinüt keresel? Amúgy szerintem 11,2 mmeres lenne neked a legjobb ezek tudnak tágulni. A 14mmes már túl nagy lenne a 11,2mmeresnél kissebb meg már nem tudom, hogy tudna e annyit tágulni.
-
Himym
senior tag
Szevasz.
Akkor máris egy pár:
Nanoxia HyperZero
Nanoxia SpeedFlow
Nanoxia Stark Osmose
Nanoxia TurboFlow
Vagy ha egyszerüen megmondod mi a külömbség kösztük az ís jó.
Jah esetleg még Fluid XP.
Kösz. -
Himym
senior tag
Jó lehet szenvedek vele mert nem értettem akkor még egyáltalán hozzá most arról nem én tehetek, hogy úgy jövök a világra, hogy nem értek a vízhez....
Am meg honnan veszed, hogy nem tudnék szebbet összerakni mint az Alienware?
Meg most hova kapkodjak a géppel még 100szor úgy is átfogom gondolni, hogy egyáltalán kelle-e ez az egész vagy sem...
Információ gyűjtés meg nem kerül pénzbe... -
Himym
senior tag
Üdv.
Vegyetek ötszörösen desztilált vizet és adjatok hozzá fegyállót nem tudom hol még tegnap este olvastam, hogy valaki így próbálta ki két 1héten!!!!! át d5tel maxon hajtotta a vizet a gépet max terhelés alatt és használta és hagyta 1 hétig békén és semmi nem rakódott le sehova voltak képek is de enm találom az oldalt már...
Aztán hogy igaz e vagy sem azt majd eldönti aki akarja én elhittem.
-
Himym
senior tag
válasz
petike2004 #32434 üzenetére
Szevasz.
Vehetni vehetsz vizeket csak nem ajánlott mert lerakódást képeznek a blokkokban ezzel leszükítve a kereszmetszetet...
Kikel nézni valami jó gyártótól valami teszten keresztül esett folyadékát és azzal kisérletezni...
Am meg desztilát víz lenne a legjobb Innovatek algásodás és egyéb mocsok elleni vegyitékkel összekeverni a vizet és be a rendszerbe... -
Himym
senior tag
-
Himym
senior tag
válasz
SzlobiG #32412 üzenetére
Okés azért mondtam a döntögetést mert ha a radi lenne esetleg a hunyó akkor megtudod...
Nem gáz az után töltés de mégis megkeresném a gondot.gabipaci ezt a vga blokkot vedd 5970re! 5970 és még használati utmotató is van hozzá!!!!
-
Himym
senior tag
válasz
SzlobiG #32408 üzenetére
Akkor azt próbáld meg hogy ha kivan kapcsolva a gép fejetetjére vagy eldöntöd a a gépet és úgyis megnézed, hogy sziverod e elméletileg a víznek lekell mennie a radiba ha az van felül és kitolják a vizet... Ha tudod, hogy kell belőni a pumpát gépbekapcsolása nélkül akkor kapcsold be és szépen lassan tedd vissza alaphelyzetbe a gépet és utána kapcsold be visszadugod a helyére a tápt stb...
Ez még segíthet ha ez sem oldaja meg vegyél újat.
Na jó nem csak poné volt.
Üdv.
-
Himym
senior tag
válasz
SzlobiG #32404 üzenetére
Ha nincs plexi blokkod mint ahogy Danati kolléga is járt, és erős pumpád van pl D5 nyomd át az egészet nagyobb fokozaton úgy megtuod, hogy vagy e szivárgás és azt is, hogy a radid levegős-e. Ha a tartályodat nyitva tudod hagyni addig akkor hagyd nyitva kimegy a levegő...
Többb 5letem nincs.
C^^ Placebo? Hä?
-
Himym
senior tag
válasz
alatar #32401 üzenetére
Szia.
Mekkora lenne rá a kereted?
Milyen házad van belül szeretnél építkezni vagy lehet kívül a ház oldalára is? Ha a morát nézted akkor gondolom a ház oldalaDe ide összerakok neked 1 rendszer 3x120as radinál neked nem kell több ha csak a procit szeretnéd hűteni mert annál nagyobb csak pénz kidobást és sokkal több hőfokot nem hozna.
Remélem nem mondok hülyeséget.
A rendszer 10 db csati van benne ugyan 2tővel tödd de így olcsobb mintha eggyesével vennél 8db-t. Ha nagy a tartály abból lehet kissebbet is kapni és talán a cpu hűtőnél van olcsobb de ez a legajánlottam i7-re... A D5ös pumpa az erős és halk főleg ha még aláducolod egy csivaccsal..Szerintem a többiek is fognak majd ajánlani valamit nekem hírtelen ez ugrott be.
Esetleg vehetnél egy jobb léghűtést is mondjuk egy Promilmatechet egy darab Coolink SWIF2 120P-vel...
MÁS: Rengeted DDC pumpa van az Aquában most, hogy jött ez a rakat phobya tető.
Üdv.
-
Himym
senior tag
válasz
SzlobiG #32399 üzenetére
Elpárolog.
Másra én nem tudnék gondolni ha teljesen zárt sehol egy árva vízcsepp akkor esetleg csak úgy tudna ha a tartályodon valamelyik csavar ha van több gondolok azokra amik nem haggyák kifolyni a vizet kicsit lazábbak a kelleténél. Másra nem tudok gondolni totál 50000%osan zárt rendszerből nem tud a víz elmenni sehogyan sem.
-
Himym
senior tag
válasz
fsb1000 #32385 üzenetére
Egy pár teszt róluk.
Henk és Vasinger! kolléga a léghűtés topikban ezeket ajánlották.
Coolink
Coolink SWIF2 1201
Coolink SWIF2 120p (pwm)
Coolink SWIF2 1200 <-- Erről nincsen videó szerintem ez nem szabályozható vagy nem tudom. Az első link az a hivatalos honlap másik kettő egy egy teszt. -
Himym
senior tag
válasz
fsb1000 #32381 üzenetére
Naggyából értem mire gondolsz.
Itt egy teszt a Phobya G-Changer 360rólRégebbi a teszt az árak már nem ugyan azok de teljesítményben szerintem egészen jól teljesít 800rpmig onnantól romlik a teljesítménye azért a 9x120as Phobyaról van egy pár tesztecske googleban de nem sok én 1 tesztet találtam róla de ott oda verte 4 fokkal ez a Aquacomputer evo 1080 radi.
Én 1 radit szeretnék a gépbe vagy gépen kivülre de sok helyen olvastam ha mindenre vizet raknék akkor nem elég egy 3x120as ez nem tudom mennyire igaz, nekem a design lényeg a hűtési teljesítmény elbírjon egy tuningot is és hogy a ventiktől ne legyen szélvihar gondolok a hangra. Ha sokat kell kiadni érte ám legyen de legyen az a hűtés olyan, hogy csak na.
Itt a rendszerem ezt gondoltam az az 5águ elosztó és az a kinyitható barbár a leengedéshez szántam.
A radira erős Coolink Swiff2 1201ből gondoltam 9 db-t.Ha tudsz bármit amivel jobbá lehetne mondd mindenre nyitott vagyok!
További szép napot.
-
Himym
senior tag
válasz
fsb1000 #32373 üzenetére
Szevasz.
1.szer miért ne lehetne upolni.
elvigre nem 400 van ide írva hanem 1szer.
A kérdésedre a válasz 1 AMD Phenom II x4 955 esetleg egy AMD Phenom II X6 csúcs model, elsőkörben 1 5870 másodkörben lehet lesz még 1 5870 és lehet de ez a nem 100% a lapot is bevizezem Gigabyte GA-890FXA-UD5. A phobya G-Changer 360 v1.2 kerül ~70€-róba a 9x120as Phobya kerül ~90€-róba ha 20ért kapok +2 3x120as radit hát akkor miért ne és elméletileg ennyinél nem elég a 9x120as magában és ezért kellene a venti én így itéltem meg ha nem lenne igazam akk javíts ki.
-
Himym
senior tag
válasz
LBandi #32369 üzenetére
Én egy darab AeroCool Touch 2000-erre gondoltam egy ágon 6Watt megy ki és egy Coolink SWIF2 1201 1,86 Wattot eszik szal lazán rátudok dugni egy ágra két ventit. Alapból 4 ventit tud így 8 ventit fogok rákötni 1 meg üresen marad a radin, vagy bekötöm az alaplapra vagy veszek még 1 scyhte kaze servert és arra bekötöm a ház ventijeit is és marad a külső dvd író..
Még az AeroCoolhoz jól néz ki kb 14K-ba kerül és 100asával tudom állítani a ventik fordulatszámát és ez szerintem így jó + van 4 thermal szenzor.3rom slot elmenne a vezéérlőkre 2meg a tartályra.
Én sose fogom kikapcsolni max letekerem 400ra azt jól van.
-
Himym
senior tag
Ha esetleg valakinek 9lencnél több ventije lenne azokat mivel szabályozzátok?
A rendszerem annyit változtattam, hogy lecseréltem a 3x120as phobyat 9x120as phobyara árkülömbség 20 €. 20€-róért kapok + 3x120as radit hát nekem megéri. Szerencsére nem kell felfúrni a házra mert úgy van kialakítva ha azt lerakom nem döl fel...
-
Himym
senior tag
Betojok a Phobyan egyre jobb lesz ez a cég Új benti egész jónak tűnik papiron de az ára is sok.
-
Himym
senior tag
Okés.
Nem tudtam, hogy annyira rosz a 45°-os csati...
Hm jó kérdés, hogy tudja e a 16/13mas csatikat tényleg elég szűkösnek tűnik...
Miért nem képesek a gyártók oda irni, hogy maximum mekkora csatikat képesek fogadni? Most nem a G1/4"-re gondolokElosztó<-- Mostmár erről a testről sem vagyok biztos, hogy tudja e egymás mellett fogadni a 16/13csatikat.
-
Himym
senior tag
Én ezt dobtam össze TTomax-nak. Rendszer.
Csatikból elég vérszegényen raktál bele + szerintem jobban jár ha a pumpából vizszintesen jönnek ki a csövek mint, hogy még ott bent hajlítgatni keljen a radinál meg szerintem teljesen jó a 45°-os csati és utána betudja nyomni a házba megtörés nélkül.
A tartály az megjelenés kérdése...
A többi mind ugyan az.
A 10es csati packből 2 megmarad de még így is olcsobb mintha 1esével vennél nyolcat. -
Himym
senior tag
válasz
TTomax #32345 üzenetére
Szevasz.
A háznak mekkora a 2 vizes lyuka fent átmérőre vagyok kiváncsi...
Szerintem azt sejted, hogy rettenetesen helyhiányban szenved ez a ház.
A radi csak is a házon kivülre rakható fel máshova nincs egy csepnyi helye sem.
Ha jól láttam már alapból van a ház tetején 2db 120as ventinek és 2x140es ventinek hely, még 1 darab 120as ventinek kellene kifurni a lyukat és megvan a radi rögzítése.
Az, hogy több radi kell e az határozza meg, hogy mekkora a géped úgy értem, hogy intel core i7 920 és egy 5970 vagy 480 sli oda már mora2tő kell meg rengeteg blokk az már drága és helyileg is nagyon kicsi ha mindenáron ebben utazol javasolnám a ház váltását is mert nagyon szűk.Háznak meg Cooler master HAF 932 vagy COrsair obsidian 800d vagy Silverstone tj07 ezek lennének még jók de nem olcsók ezek sem...
Vagy vegyél egy jobb cpu hűtőt pl promilmatech megahalems ha elfér és pakoljál rá két Coolink SWIF2 120p-t egy ventiszabályzóvalAmi nálatok kapható radik közül egyik se olyan mint a phobya, hogy 2-2 ki meg be járata van így mindenféle képpen kelleni fog egy 45fokos csati mert különben hatalmas ívet kell csinálod a házon kívül ami hát nem a legjobb a 90fokos csatikat hanyagoljuk mert csökkenti a teljseítményt és a pumpa élettartalmát is!
Akkor még a tartály elhelyezése is egy nagyobb feladat lesz mert ahoz sincs megfelelő rögzítési lehetőség.
Találtam neked egy single bayes ( 5,25" )DVD helyre menne tartályt nem ismerem nem tudok jót/rosszat mondani róla ez lenne az egyetlen ami használható lenne.:Bitspower BP-WT525P-BK 525 Bay Reservior Van előnye, hogy tud G1/4" és G1/2" csatikat is fogadni. Feltőltésileg nagyon egyszerü lesz mert a tartály a tetején nyitható és ott beöntöd a lötyit és kész.Hogy a pumpát hol tudod elhelyezni arra fingom sincs mert semmi helyet nem látok hozzá csak moddingal méghozzá úgy, hogy ah csak 1 vinyód van akkor lekellene vágni a a vinyótartónak azt az oldalát ami a táp fele néz és oda beerősíteni a pumpát persze csak annyit vágni le, hogy tartsa azért a vinyót még...
A bekötési sorrend is rohadtúl meggondoloandó mert annyira szű a hely, hogy a pumpát mindenféle képpen a vgára kell kötni és a vga mellet kell egy másik csövet elvezetni de akkor már nem tudod bezárni a gépház oldalát... Radi-->Tartály-->CPU-->VGA-->Pumpa-->Radi
Esetleg van még valami másik bolt ahonnan lehetne turkálni?
Egyelőre ennyit tudtam még hozzá tenni a hűtésedhez nem lesz egyszerü de megéri szerintem.
LBandi: Igen én is olvastam ezt a tesztet és a Phobya egyre jobb nem véletlenül választottam én is azt de TTomax-nál nem kapható a Phobya.Boltra gondolok nem a kollégára.
-
Himym
senior tag
Többségre gondoltam.
Am köszi az infót.
Más: Valaki tudja esetleg, hogy a Corsair Obsidian 800D-ben a 3x120as radi a 3rom ventivel együt milyen vastag lehet maximum, hogy ne logjon az alaplapra? Én egyetlen egy helyen láttam, hogy 10,5 centiméternél ne legyen vastagabb valaki tud pontosabb vagy egyetértő adatot adni?, thx
-
Himym
senior tag
válasz
jones965 #32335 üzenetére
Hm azt jól megmakelted tetszik nagyon akkor neked most 5x120as radid van.
Még jó, hogy van ez a szeretett COrsair obsidian 800D így nem kell vagdosni semmit.
Ha nem lenne elég a 3x120as Phobya akkor paterolok az aljába még egy 2x120as radit és az már mindenre elég kell, hogy legyen. -
Himym
senior tag
válasz
TTomax #32322 üzenetére
Szevasz.
Akkor ahonnan venni szeretnéd a cuccaidat szépen belinkelgetem, hogy ne keljen sokat keresgélned.
Pumpa: Laing D5 Vario Pump 12v
Pumpa tető: EK-D5 X-TOP - Acetal G1/4 Rev.2Radi: XSPC RX360 Black High Performance Radiator <--- Név ugyan az mint Aquatuningban de sehol egy kép vagy egy tartalom az áruról, asszem nem adnak ehez 12xM4-es csavart aquában se adnak ehez.
Tartály: EK EK250RES2 Multioption RES 250 Rev.2
Tartályból van kissebb is ha az jobb lenne szerelni.CPU-Blokk: EK-Supreme HF - Acetal+Nickel water block for all socket CPU's <--- Nem tudom hozzá járnak e a betétek.
Név ugyan az mint Aquatuningban de sehol egy kép vagy egy tartalom az áruról
VGA-Blokk 5970: EK FC5970 Acetal Nickel VGA Block
Cső: Nem találok ebben a boltban 16/13mas csövet.
Csövek
Csatik: Csatikból meg csak 19/13mas van ami használható lenne.
Csatik
Majd valaki néz neked csövet csatiból van 19/13mas bár nem tudom hogy ott ugyan az e a méretezés mint nálunk.
A vég összeg eddig csati és cső nélkül:
Net Total: £313,20
Carriage: £9,43
VAT: £56,46
Total: £379,09 <---> 74K FtRemélem tudtam segíteni és jók amiket összeválogattam.
-
Himym
senior tag
válasz
jones965 #32328 üzenetére
A csudába tudtam, hogy valamit elfelejtek. Asszem azért nem raktam mert nem tudtam mekkora a háza, adatlapról csak a házat próbáltam kideríteni de az nincs benne, tudom hogy leírta hogy nzxt háza van de a tipusát nem.
Persze, hogy segítek másnak miután engem felvilásítottatok meg utána néztem pár dolognak így miért ne segítsek?
danati Köszi ezt enm tudtam.
Azt a smájlit nem rád értettem hanem a garanciára gondoltam. (azért írom ne hogy félreértsd)
-
Himym
senior tag
válasz
TTomax #32322 üzenetére
Szevasz.
A rendszer. Amit linkeltél honalp elég gyér alig van valami radi gondotlam linkelem aquából.
Amit nem, tudok, hogy mekkora a házad mekkora a keret így válogattam ami jól néz ki és elégséges.
Esetleg hol laksz azért kell abból a boltból?
Ha több infóval szolgálsz úgy módosítok rajta.Üdv.: Himym
-
Himym
senior tag
válasz
gabipaci #32315 üzenetére
Semmi nem fog megakadájozni szerintem tök mind1 hogy saválló vagy nem saválló csőből van a rendszered...
Szerintem egy darab cső egy T elágazásból megoldhatja a felöltést a rendszer legtetején meg alul is egy T elosztás a leeresztéshez.De lehet nem jól mondom nem tudom de a leeresztést azt ugyfogom megoldani ahogy leírtam.
-
Himym
senior tag
Forrasztással nincs egy csepnyi bajom se ha kell mert van itthon 4 darab forrasztó is meg vagy 40 km forrasztóón is. A molexbe bedugni ezeket a pines izéket ezzel se lenne nagy gond. A gond ott kezdődne, hogy a kábel mind2 végét csupaszítani kell vagy krippelni kell mert, ezekehez nincs szerszámom?
Ha bele volt kötve akkor hogy szedted le harisnyázáshoz, vagy nem is kellet ahoz leszedned, de a képen külön van minden....?
Ha mind2tőt kell akkor fogom azt beviszem a suliba és ott megcsináltatom egy tanárral.LBandi ha meglesz a szivattyú akkor lökjél be pár képet mit hová és hogyan...
-
Himym
senior tag
Most már érdekel ez a kábel, hogy mennyire kell ehez a Laing D5höz..
Mert ez a Laing D5 ugyan az mint a másik és ide ide van írva, hogy nem adják hozzá a 4pines kábelt..
Sehol egy képen se találtam csatlakozó helyet a pumpán ahova rádughatnám ezt a 4pines kábelt...
-
Himym
senior tag
-
Himym
senior tag
válasz
jones965 #32291 üzenetére
Nekem pont az lenne a lényeg, hogy ne felfele vezesem ki a pumpából a a vizet hanem vízszintesen a pumpával mert elszeretnék kerülni mindenféle könyököt meg 45°-os bizbaszokat. Jó lez ez az EK tető.
Azt még elmondhatnátok, hogy mi a túro az a 4pines kábel amia legdrágább laingpumpához nincs mellékelve aquatuningon... Elivgre mindegyik D5 csak más más házzal...
Köszi a helpet.
-
Himym
senior tag
Szevasztok változtattam a rendszert erre.
D5 és a egy EK tető hozzá szerintem ezzel akkor akár mora2tőt lusz jó pár cuccot megtud hajtani magasságilag max 60cmes magasságba kell vinnie.
Szerintem ezzel kész a rendszer tudom a blokkot kihagytam az már nem lényeg.
-
Himym
senior tag
Már van hír az Asus ROG 890Fxről de abban nekem esik a CF a PCI hely miatt mert kell 1 szabadon a wireless karimnak különben no net.
Szerintem maradok a Gigabyte GA-890FXA-UD5 lapnál és nem az UD7-nél, nem fogok alaplapot vizezni mert ha elromlik vagy valami akkor cseszhetem rá a garit..Akkor a rendszerem ugy ahogy van jó akkor milyen pumpát ajánlasz??
Pasztának mx2! -
Himym
senior tag
válasz
jones965 #32280 üzenetére
Tudom, hogy kapni blokkot csak az k*rva drága és azt nem terveztem hűteni mert ha felmondja a szolgálatot akkor mehetek fühöz fához hogy nem én tettem tönkre....
Mennyi az a zaj szint a ddc-nél ami zavaró vagy nem zavaró csak halható?
D5-öt meg elképzelésem sincs, hogy hova szerelném fel a házba a fölülkivezetett nyilása miatt ha olyan lenne mint a ddc akkor elgondolkodnék rajta, hogy jól van legyen ha mégis kellene az a mora a két vga miatt.Utobbi egyre jobban azt hiszem, hogy valószinütlen.
Minnél jobban a ház belsejében szeretnék maradni és a hűtésből is csak a vga blokk meg a cpu blokk kerülne cserélésre az esetleges új config miatt vissza fele nem fogunk menni, hogy több hőt adna le a cpu vagy vga mint amiket a mostani szal szerintem elég ez DDC meg a tripla radi egy jó 3rom évig... Feltéve ha a pumpa bírja.Savíts ki ha nm lenne igazam elvigre ezért vagytok itt.
-
Himym
senior tag
válasz
jones965 #32278 üzenetére
Az biztos, hogy elsőre csak 1 vga lesz benne és a cpu.
Két vga akkor már mora 2 pro hmm... addigra talán még az ára is lemegy.
A pumpákról meg azon kivül, hogy melyik hangosabb többet nem igen tudtam meg az Ultra az 600l/h a D5 1800+ ha jól tudom, melyik a jobb ha gyorsabban szívja a vizet vagy ha lassabban?
Gondolom a Mora 2tőnél már kell a D5 a sok kanyar miatt de egy triplába elég egy sima Ultra is, nem?
Nem bizti, hogy ez az alaplap lesz mert ha ugy csinálja meg a gyártó, hogy az első kettő pcie x16 akkor baszhatom a cf-et mert az első és a 3madik akkor már csak x8 az meg vicc...
Én ventinek három darab Coolink Swif2 120p-re gondoltam és azt rá a zalmanra léghűtéstopikban Henk nagyon szereti ezeket a coolinkeket.A légkeringetéssel meg szerintem nem lesz gáz egy Corsair Obsidian 800D-vel.
A képpel nem értem mire szeretnél utalni.
két blokk egy hangkarinak nevezett valami meg egy kulcstartó?
Segítségedet/Segítségeteket előre is thx.
-
Himym
senior tag
Még valami ami hűtésre kerülne: Esetleg ez az alaplap ha a gyárilag rárakott csatik 13mmes csőátmérővel kompatibilis.
Gigabyte GA-890FXA-UD7
Aktív témák
Hirdetés
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest