Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
Aktív témák
-
balazs_t
tag
válasz
HalasKYO #36248 üzenetére
Van itt valakinek reseratora?
Annak idején sokáig nézegettem, mert tényleg nagyon csábító külsőre, de ha nem netezős géphez használod akkor passzívan sajna elég kevés.Nekem egyébként a Reserator XT tetszett még nagyon, de teljesítményre az sem volt elegendő. A árához képest pedig kimondottan rossz vétel.
Illetve arra a passzív heatpipe szörnyre emlékeztek ? ami 250k ba fájt ??
Én biza emlékszem arra a szépségre. Zalman TNN 500AF Nem is értettem, hogy azt mi a fenének gyártották le? Illetve olvastam itt a PH-n: "digitális audio munkaállomásokhoz, multimédia- vagy adattároló szerverekhez, esetleg házimozi- és multimédia-kiszolgálókhoz vagy nagy teljesítményű, hangtalan munkaállomásokhoz" Kíváncsi lennék mennyit adtak el belőle. Persze azért azt el kell mondanom, hogy gyönyörű a ház. Az összeszerelés pedig megvan potom 2 nap alatt.
))
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest