Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Tech2 Laci YT-os tesztjében lemérte súlyra a két modellt, és egyforma érték jött ki.
Egy gondolat: Nem lehet hogy ugyanaz az akksi van mindkét modellben, csak a "kisebb" akksis fw szinten van lebutítva?
Olcsóbb lenne mint két fajta akkuval gyártani. És nem lenne idegen a kínaiaktól. Anno ZTE Blade a Telekomnál 256 MB rammal (jajjj) volt kapható. Aztán okosok kiderítették, hogy a francia Orange szolgáltatónál a szolgáltatós teló ugyanez, csak ott már 512 MB ram volt benne. Kiderült koppra ugyanaz a teló volt mindkettő, csak olcsóbb volt a kínaiaknak ez a megoldás, mint gépsort állítani. Csináltak hozzá egy frissítést ami feloldotta, és 512 MB lett használható. Kicsit később a Telekom is kiadta ezt a frissítést hivatalosan.[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
Pont ezeket akartam leírni én is, köszi, hogy nem kellett, mert csak felcsesz. Hogy lehet ilyen Samsung elfogultságú cikket írni? Köze nincs ennek semmilyen objektivitáshoz.
Ez egy korrekt telefon, sok mindenben túlmutat a nagy márkákon, ez az igazság, amit nem tudom miért ilyen nehéz leírni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár nevében nincs Ultra, elég sok tulajdonságát az X100 Ultrától örökölte a Vivo csúcskészüléke.
- Apple iPhone 11 Pro Max 256 GB Éjzöld
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 15 Plus 128GB PiNK 1OO% ! 4 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xiaomi redmi note 12 pro 5g
- iPhone 15 Pro 90% aksi, minden eredeti