Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolipapa 66
kezdő
Sziasztok
Egy hét használat után, a saját véleményem.
Brutál jó. 😀
A 6000 es akku szuperül teszi a dolgát. Egy kemény nap után, benne sok Waze youtube insta, Facebook stb. remekül teljesített.
Az ujjlenyomat olvasó nagyon biztos, talán az arcfelismerő kicsit bizonytalan néha, de lehet azt majd újra olvastatom, mert sötétben adtam hozzá a ronda fejemet.
A funtouch tól féltem az előzetes hírek alapján, de szerintem rendben van, sok állítható lehetőség.
Én a gyári lauchert használom. A háttérkép elvesztése újraindítás után, egy buta hiba, de remélem javítani fogják.
A kameráról nem írok sokat, mert azt még tesztelgetem.Annyi biztos, hogy nagyon gyors, szépen dolgozik, de nekem a 10 feletti zoom csak "parasztvakítás"
Onnantól már olaj festmény lesz a kép, persze lehet vele vagizni.
Szóval nagyon tetszik, és biztos lesznek még javítások, mert a globál verzió azért elég friss darab, és a HW bőven ad lehetőséget a javításokra. -
Vencel88
tag
Videózni 4K 60 vagy 30fps ben érdemes?
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Felesbandi
üzenetére
Persze, hogy azok vannak egy public listában. Úgy egyébként a versenyszféra IT megoldásait nem illik nagydobra verni.
-
válasz
Felesbandi
üzenetére
Tovabbra se vagyok meggyozve rola, hogy tobb helyen hasznaljak a dex-et uzleti celra, mint pl. a hokamerat
Hőkamerát hol használják olyan elterjedten üzleti célra
Alig lehet találni vállalkozót, aki az eladásra váró épületek energetikai minősítését megcsinálja, ezek között is elvétve van olyan, aki (telefonba épített, vagy bármilyen) hőkamerával is felméri az épületet
-
joey04
titán
válasz
Felesbandi
üzenetére
Abban egyetértek, hogy az átlagnak nem egy túl fontos funkció, de ettől még ahogy arra hoztam példákat, elég sok tesztben meg van említve, hogy milyen asztali mód van. Ami korrekt is, az a teszt lényege, hogy kitérjen mindenre. Engem sem érdekel egy kicsit sem, és amúgy is inkább a vivot venném a szubjektív igényeim alapján, de attól még azon háborogni, hogy a dexet hozzák mint samu előny, hülyeség. Hogy ez a userek mekkora részének és mennyire fontos, az már más kérdés.
-
Felesbandi
senior tag
Ebben van egy nagy rakas rendorkapitanysag meg egyeb allami szervek es nehany ceg. En speciel a rendorkapitanysagokat nem sorolnam az "uzleti szegmensbe".
Masreszt meg akarmennyire is szep lista ez, hany szazalekat teszi mindez ki az osszes aktualis cegnek/intezmenynek? 0,1?
Tovabbra se vagyok meggyozve rola, hogy tobb helyen hasznaljak a dex-et uzleti celra, mint pl. a hokamerat, vagy a melysegerzekelot/lidart (vagy akarmi is legyen a neve). Cserebe ezen ket funkcio hianyaert tudtommal nem szokas ekezni a telokat. Atlag felhasznalonak szinte tok mindegy.
Uzleti szegmensben meg ugyis tudjak, hogy szukseg van-e erre a funkciora vagy sem. Ott meg dontest nem hozhat ezzel kapcsolatban az aktualis dolgozo, meghozzak a feje folott es azt a telot kapja amit adnak neki. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Felesbandi
üzenetére
ScotRail: A skót vasúttársaság bevezette a Samsung DeX-et, a menedzserek laptopokról DeX készletekre váltottak a jobb mobilitás és hatékonyság érdekében.
Bentley & Bentley: Ez a cég költségmegtakarításról és megnövekedett termelékenységről számolt be a Samsung DeX használatával, külön tabletek és laptopok vásárlása helyett.
Rendőrségi szervek: Számos rendőrségi szerv alkalmazza a Samsung DeX-et járműben történő számítástechnikai feladatokra, többek között:
Chula Vista Rendőrkapitányság
Chicago Rendőrkapitányság
Santa Barbara Rendőrkapitányság
Monroe Megyei Seriffhivatal
Egészségügyi szervezetek: Kórházak használják a Samsung DeX-et, hogy lehetővé tegyék az orvosok és nővérek számára a betegdokumentációk elérését és jelentések kitöltését különböző helyszíneken lévő monitorokhoz csatlakozva.
Oktatási intézmények: Iskolák vezetik be a Samsung DeX-et, hogy rugalmas munkaterületeket biztosítsanak a campus különböző területei között mozgó személyzet számára.
Építőipari és gyártó cégek: Mérnökök, üzemeltetési vezetők és ingatlankezelők használják a Samsung DeX-et ezekben az iparágakban, hogy hozzáférjenek a lényeges információkhoz és jelentéseket készítsenek, miközben a helyszínek között mozognak.
Ingatlanügynökségek: Az ügynökök hordozható monitorokkal együtt használják a Samsung DeX-et, hogy magas minőségű prezentációkat tartsanak az ügyfeleknek különböző helyszíneken.
Pénzügyi szolgáltató cégek: Néhány vállalat ebben a szektorban a DeX-et használja, hogy mobileszközökön ossza meg a képernyőt, amikor az ügyfeleket olyan termékekről tájékoztatják, mint a jelzáloghitelek vagy befektetési portfóliók. -
wwhy
veterán
válasz
Felesbandi
üzenetére
Kapsz te is mindjárt a p@fádba

Angolok, franciák DeXen élnek, a többi nem számít. Ezt illik tudni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Felesbandi
senior tag
"A desktop módot igencsak használják üzleti szegmensben."
Soha eletemben nem lattam vagy hallottam, hogy barki is DeX-et vagy barmi hasonlo telos dokkolast hasznalt volna barmilyen munkahoz. Atlag dolgozok szinte mindenhol laptopot hasznalnak (esetleg asztali gepet vagy tabletet), fonokoknel/uzletembereknel meg mar az csoda, ha nem iPhone vagy Samsung van a zsebukben. Biztos van, aki napi szinten dolgozik vele, de ez eleg vastagon a kivetel, nem pedig az atlag.Azt is meg mernem kockaztatni, hogy tobben hasznaljak munkara az Ulefone/CAT meg miegyeb markaju telokban levo hokamerat, mint a DeX fele dokkolast. Hokamera hianya megsincs soha megemlitve.
-
lolal
senior tag
Komoly készülék, de ez a dizájn borzasztó. A hátlap mint egy indukciós főzőlap.
-
Bossi
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Jó az csak azt nem tudod a zárolt képernyőre kirakni.
-
Hoes
aktív tag
Magyarországon tudtommal csak a Google Wallet és Apple Pay működik, 3rd party app meg csak Revolut és Simple.
Android rendszeren kizárólag Wallet használható, saját márkás megoldás nem. A Vivo és pl. a Huawei saját "pénztárca" funkciója csak kínában elérhető NFC fizetésre. -
Vencel88
tag
Közben megérkezett az ajándék is, mindjárt tesztelem a fülest. Ehhez is van valami alkalmazás (gondolom).?
-
Vencel88
tag
válasz
zolipapa 66
üzenetére
Úgy is tettem!
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Vencel88
tag
Ha kikapcsolom a telefont, akkor visszaáll a gyári háttérkép
-
Bossi
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Na nekem ez van:
-
Bossi
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
A wallet maga működik, de a zárolt képernyőhöz ha hozzáadom a pénztárcát az nem megy, inaktív. Olyat külön nem találtam ahol a wallet alkalmazást tudod hozzáadni, csak van pár felsorolt lehetőség abból lehet választani, de ott csak olyan van, hogy pénztárca, de az meg nem megy.
-
hdavid1
aktív tag
Akkor így a jó minőségű 2x szenzorzoomról is le kell mondani sajnos.
-
hdavid1
aktív tag
Mekkora az a kamerasziget.

-
joey04
titán
-
Wa2x_
veterán
Én megvárom a X300 Pro-t vagy az ultrát, talán javítanak a ultraszélesen valamit, plusz bízok egy nagyon fő szenzorban is.
-
F.tibooo
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
A kèszülèk a fotográfus
-
F.tibooo
tag
Exkluzív nagyon.
-
Vencel88
tag
válasz
zolipapa 66
üzenetére
Ezt a videót még nem mondanám mérvadónak, "igaznak", mert még meg sem jelent a telefon. Sőt, az ember feliratkozó számából és több hasonló videói, nézettségük alapján elég kamuszagú. Sokan a nézettség miatt töltenek fel ilyen címmel videókat, de majd kiderül.
-
Vencel88
tag
Ti észrevettétek a Dolby Atmos hiányát? Talán csak ebbe tudnék belekötni, amúgy számomra tökéletes telefon, ha ennyibe kerülnének a Honor, Samsung, iPhone csúcsai akkor is valószínűleg ezt választanám. Ez megfogott, mint annó a Xioami MI széria.
-
Helltak
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Hupsz, kicsit benéztem

-
Bossi
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
szuper. -
gattolino
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Én ott vettem a Vivo X90 Pro Plus-t, soha nem volt vele probléma, de a következőt is innen fogom venni, de nem éri meg számomra erre cserélni még. Nem ad annyival többet
-
Roland861010
veterán
válasz
gattolino
üzenetére
Miért lenne kiherelt amit itthon veszel ?
16/512-es global verzió.
Ha Alzanal veszed 6000-es akkumulátoral + tokkal + ajándék töltővel+ újra tudod igényelni a töltőt + a fülest.Ha máshol veszed 16/512 -es global verziót kapsz 5200-as akkumulátoral plusz igényelni lehet a fent említett dolgokat.
Ja és van 14 vagy 30 napod kipróbálni és visszaküldeni ha nem tetszik és TUTI vissza kapod a pénzed és mellesleg 3 év garanciát kapsz.
Persze vagytok ti bátrak akik kintről mertek rendelni és megéri a rizikó de például én olyan vagyok ha valami nekem nem oké legyen egy hely ahol tudok reklamálni fizikálisan.
Ezért utálom a webáruházak 97%-át mert emailben tudsz csak ügyet intézni. -
gattolino
senior tag
Érdekes, most nézem és Tradingshenzhen már az erősödő forint miatt 300.000 Ft alatt árulja a telefont, igaz a 256GB-ot, de szerintem nem ér meg egy kiherélt telefon 200.000 Ft-al többet, mert global szoftverrel van árusítva
[link] -
kornel1000
tag
válasz
zolipapa 66
üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted. Igen, működik mindkettő.
-
zolipapa 66
kezdő
válasz
kornel1000
üzenetére
Nem tudom
Tesztelni
De gondolom működik ONE n -
rtrace
tag
válasz
Speedy007
üzenetére
"A többi gyártó esetén erre nincsen opció mivel nincsen együtt működés vagy partnerségi kapcsolat. Így ott a Pro módott kell elő venni és utána menni beállításokkal hogy közel olyan minőségű képek készüljenek"
Nem, nem kell elővenni a pro módot. Ha nincs ilyen opció, akkor nincs ilyen opció, nem az az lenne a lényeg, hogy mindegyiket egyformára hozzuk ki, de az igen (számomra legalábbis), hogy életszerű legyen.
Az, hogy minden kép után hibaként van megemlítve a túltolt kontraszt és szaturáció, de egy tök egyszerű megoldás helyett a teljesen alap állapot van végig erőltetve, az bizonyos szempontból érthető, de nem életszerű.
Szerintem a laikusokkal is inkább ismertetni kéne ezt a lehetőséget, nem azt az érzetet kelteni bennük, hogy ha nem akarnak túlszaturált és kontrasztos képeket, akkor felejtsék el a Vivo-t.De egyébként ugyanezt el lehetne mondani a zoom képekről is. Mindenki érti, hogy azért lett egységesen 3x-en fotózva mindegyikkel, mert így fair versenyeztetni, de amikor a nem sokkal hosszabb 3,7x állásban meg már ott a remek dedikált telefotó, akkor a valóságban senki nem fog 3x szenzorzoommal bohóckodni.
-
Roland861010
veterán
válasz
Speedy007
üzenetére
Ahol úgy látod nem is készült összehasonlítás művek ott a Vivo táj módja volt aktív.
Írtam hogy vannak benne plusz képek csak a vivoval.
Az iPhone alap a Vivo Zeiss mert így vannak egy szinten mivel nem szeretem a túl szaturalt színeket.
De azon kívül hogy fakóbb nem lesz jobb mint a többi csak hasonló színeket fog használni. -
Speedy007
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem tudom hogy a 16 Pro Max-n mik lettek be állítva neked de gyanítom a Vivo-n a Zeiss mód be volt kapcsolva vannak képek ahol olyanok a vivo képei mintha fényszűrős szemüvegen keresztül néznéd azokat de vannak képek ahol a Zeiss jobb mint a 16 pro max (erdő és a folyópart). És ezeknél jön ki a video lényege hogy mit miért nem kapcsoltak be. Nem szoftver szintű teljes módosítást írtam hanem azt hogy a Zeiss-Hasselblad-Leica jópár dologba belenyúlt szoftveres téren a kamerába.
-
mhydas99
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Lemaradtam arrol, hogy teljesen online vasarlasrol volt szo, my bad

-
mhydas99
senior tag
válasz
zolipapa 66
üzenetére
Ezt nem is ertem.
Minden magyarorszagon tevekenykedo es jogilag bejelentett kereskedo, akinel KOTELEZOEN be van kotve a szamlazasa az adohatosag fele olyan blokkot ad vasarlaskor, amin szerepel az AP kod. Az aljan. Minden egyes blokkon rajta van. -
Roland861010
veterán
-
Speedy007
addikt
Itt a video megjelenése óta azon megy a vita hogy ugyan: "miért nincsen bekapcsolva a Zeiss???" Mert akkor nem tolná túl a Vivo a színeket....
Video témája az volt hogy ha a hókuszpókusz nélkül egymásnak eresztünk 5 csúcskategóriás telefont milyen eredmények szültenek.Ennyi... Az összes többi már annak minősül akit meg jobban érdekli hogy mit is tud vásárolt telefonja az úgy is jobban bele ássa magát a témába és addig reszeli míg az őszámára kívánt eredményeket nem éri el. Ha meg vásárlás előtt áll akkor nézhet vagy olvashat csomó tesztet vagy véleményket is kérhet mielőtt választ és abból állíthat magának össze egy konklúziót. Egy alapból jó kamerás képességű telefonból könnyű a beálításokkal utána menni hogy még jobb jöjjön össze de olyanból már nehezebb jobbat ki hozni ami csak akkor teljesít igazán jól ha bizonyos beállítások vagy opciók aktívak.
Igen és is ezt mondom télen xar időben nagyon kevesen fotóznak és a szenzorok között is alig jön ki a lényegi különbség. Nyáron vagy tavasszal amikor jóval erősebb és több a természetes fény ott jóval jobban kijön a különbség egyes telefon gyártók esetén hogy kinek az algoritmusa és hókuszpókusza oldja jobban meg adott feladatot. Mivel úgy is a sok fotó(k) esetek többségében jó időben készülnek
-
joey04
titán
ja és még annyi, hogy ahogy mondták is, szerintem ez csak pénzes dolog semmi más. ha nem lenne zeiss társulás, akkor is ilyen lenne egy "sima" természetes mód. Szerintem itt simán annyi van, hogy a zeiss a naturálisabb kinézethez adta csak a nevét, a túlhúzott módhoz nem. de lényegtelen is.
azt sajnálom, hogy arra nem tért ki a teszt, amikor szenved az iphone a becsillanással, vagy sajnos már a vivo is, vagy hogy amikor mozgást kell megörökíteni, akkor hogy megfekszik a samsung, meg az érdekes, hogy több tesztben írták, hogy pixelen egyszerűen nem megy a portré mód, nem mossal el a hátteret, itt meg igen. pl. itt faszán látni a vivo szenvedését is, milyen sávot húz. több tesztben is.
-
Vencel88
tag
Sziasztok!
Ha Alzás rendelés, akkor is igényelhetek még hozzá +töltőt és fóliát? Mert én nem bírtam, vagyis csak nem találtam a nyugta AP kódját. Az hol lehet?
-
joey04
titán
válasz
Speedy007
üzenetére
az már a többi gyártó baja, ha nincs társulás. itt user szempontból az a lénegy, hogy mit tud a telefon. és ha alapból zeiss lenne beállítva, akkor meg át kéne váltani élénkre, hogy fair legyen? vagy ha nem lehetne váltani, akkor vivo nem is indulhatna? itt nem az volt a megközelítés amit te mondasz, hanem hogy állítgatás nélkül mit tud a telefon. nem az van, hogy milyen mankó engedélyezett meg milyen nem.
btw nem lett volna előnyben a honor bekapcsolt AI mellett sem. nagyon vegyes eredményeket hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem is néztem eddig.

Exkluzív nagyon.

szuper.
Nem tudom