- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
faham
aktív tag
Sziasztok c#-ban kell ASP.net es webes alkalmazást írnom, de egy fura üzenettel száll el és neten amit írtak azok a megoldások nem működtek :/
Hiba üzenet:
[InvalidOperationException: The view at '~/Views/Home/index.aspx' must derive from ViewPage, ViewPage<TModel>, ViewUserControl, or ViewUserControl<TModel>.]
System.Web.Mvc.WebFormView.RenderView(ViewContext viewContext, TextWriter writer, Object instance) +355627
System.Web.Mvc.BuildManagerCompiledView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer) +115
System.Web.Mvc.ViewResultBase.ExecuteResult(ControllerContext context) +295
System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionResult(ControllerContext controllerContext, ActionResult actionResult) +13
System.Web.Mvc.<>c__DisplayClass1a.<InvokeActionResultWithFilters>b__17() +23
System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionResultFilter(IResultFilter filter, ResultExecutingContext preContext, Func`1 continuation) +242
System.Web.Mvc.<>c__DisplayClass1c.<InvokeActionResultWithFilters>b__19() +21
System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionResultWithFilters(ControllerContext controllerContext, IList`1 filters, ActionResult actionResult) +177
System.Web.Mvc.Async.<>c__DisplayClass2a.<BeginInvokeAction>b__20() +89
System.Web.Mvc.Async.<>c__DisplayClass25.<BeginInvokeAction>b__22(IAsyncResult asyncResult) +102
System.Web.Mvc.Async.WrappedAsyncResult`1.End() +57
System.Web.Mvc.Async.AsyncControllerActionInvoker.EndInvokeAction(IAsyncResult asyncResult) +43
System.Web.Mvc.<>c__DisplayClass1d.<BeginExecuteCore>b__18(IAsyncResult asyncResult) +14
System.Web.Mvc.Async.<>c__DisplayClass4.<MakeVoidDelegate>b__3(IAsyncResult ar) +23
System.Web.Mvc.Async.WrappedAsyncResult`1.End() +62
System.Web.Mvc.Controller.EndExecuteCore(IAsyncResult asyncResult) +57
System.Web.Mvc.Async.<>c__DisplayClass4.<MakeVoidDelegate>b__3(IAsyncResult ar) +23
System.Web.Mvc.Controller.EndExecute(IAsyncResult asyncResult) +47
System.Web.Mvc.Controller.System.Web.Mvc.Async.IAsyncController.EndExecute(IAsyncResult asyncResult) +10
System.Web.Mvc.<>c__DisplayClass8.<BeginProcessRequest>b__3(IAsyncResult asyncResult) +25
System.Web.Mvc.MvcHandler.EndProcessRequest(IAsyncResult asyncResult) +47
System.Web.Mvc.MvcHandler.System.Web.IHttpAsyncHandler.EndProcessRequest(IAsyncResult result) +9
System.Web.CallHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute() +9628972
System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously) +155Neten valami MVC verzió hibát írogattak de nem hiszem, hogy nekem e miatt lenne :/
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged