Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz
joysefke #8626 üzenetére
Nekem is így volt eddig, de én nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy amikor magát A VS-t telepítenéd a D-re (márpedig én ezt szeretném), akkor csak egy részét tudja a D-re rakni, a többi a C-ből vesz el helyet. Eddig nem volt probléma, mert az egész csomag (amit használtam) volt kb. 3GB, de egy fullos Xamarin csomag ennek kb. a tízszerese.
A kérdésem az, hogy ebből mennyit akar a telepítő a C-re rakni.
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Egy SSD-re szeretném felrakni a VS 2017-et Xamarinnal, mindennel (emulátorral) együtt. Az SSD-t megosztanám C és D meghajtóra. A VS-t a D-re telepíteném, már amit a telepítő enged oda rakni.
A kérdés, hogy ebben a felállásban mennyi adatot foglalna mindenképp a C-n (ahol a Windows is van)?
A wint most telepítettem (frissen, üres SSD-re), és épp a particionálásnál tartok, csak nem tudom, így mekkorára hagyjam a C-t. Help pls!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest