- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Kösz mindkettőtöknek!
Hú, ennek most a fele nekem kínai
Amit nem értek, az az if és az else, pontosabban minek kell? Vagy az else akkor lép érvénybe, ha nem tudja végrehajtani az int.TryParse-t, mert betűk (is) lettek beírva?
A program így is lefutna, ha ez lenne ott?
int fahr = s;
Console.WriteLine ("szöveg");
var s = Console.ReadLine ();Vagy amit te leírtál, azzal deklaráltad az s-t? ( int fahr; alatti sorok )
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Mivel az iskolában van lehetőség rá, ezért gondoltam elkezdek C#-ban tanulni. A könyv, amiből tanulok, az picit máshogy halad, mint ahogy én szeretném és éppen kéne egy parancs, amivel a felhasználó tudja deklarálni az n-et. A programrészlet:
int fahr = n;
int cels = ((fahr - 32)/9*5);
Console.WriteLine ("Kérem adja meg az átváltandó hőmérsékletet Fahrenheitben!");Na, itt kellene megoldani, hogy a felhasználó begépelhesse az n-t. A sablon programzáró toolboxba van mentve. Ez az első komolyabb programnyelv amit tanulok, ezt a hőmérséklet átváltást BASIC-ben és TurboPascalban meg tudom írni, sőt, ott meg tudtam oldani, hogy a felhasználó dönthesse el, hogy mit akar mire váltani (C=64 <3).
Jaigen, jelenleg Visual C# 2008-ban próbálkozok, de a rendszer felajánlotta a 2010-esre frissítést is, csak iskolai gép és nem akarok a rendszergazda engedélye nélkül mókolni. Idővel majd Windows Phone-ra szeretnék fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest