- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szívesen.
Amúgy a gyakorlatban nem szükséges saját delegate-et definiálni minden egyes eseményhez, sőt van egy konkrét konvenció is: az események elküldik az esemény forrását (önmagukat) és valami paramétert, amit egy EventArgs-ból származó osztályba csomagol.
Például egy WinForms Click eseménykezelő így néz ki, figyeld a sender és e paramétereket:
private void button1_Click(object sender, System.EventArgs e)
{
// ...
}Ezt elősegítendő van egy gyári delegate típus, az EventHandler<T>, ami összefogja a sendert és az e-t egybe. Itt meg van egy teljes példa a használatára, célszerű neked is igénybe venned.
-
Bekommenteztem az eseményes példát. Sorszámoztam, hogy milyen sorrendben ajánlom olvasásra a kommenteket.
Említettem, hogy majd kifejtem, hogy kellene helyesen eseményt generálni - ez most nem fér bele az időmbe, de majd pótlom.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest