Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Hátöö...

1.)
Már lassan én is elvesztem a fonalat...
Egyrészt nem értem ezt az ide-oda tilitolit, az egyikben ez benne van, a másikban meg valami más. Tudom, én vagyok megrögzött, régimódi, de én ha valami jól működik, azon nem változtatok (tehát én ezt a frameworkök közti váltást teljesen visszafelé kompatibilis módon oldottam volna meg).Szóval eddig többnyire a .Net Framework 4.6, újabban 4.8-at használtam, mert ami nekem kellett, vagy kényelmesebben lehetett megoldani ebben (lásd a kókányolásnak nevezett console+window egy időben), vagy valami hibára futottam a Core 3.1-gyel, és miután sokadjára se sikerült megoldanom, visszaváltottam 4.8-ra, ahol az előbbi hibakeresés idejének egytizede alatt megoldottam.
2.)
Lehet hogy te kókányolásnak nevezed, én rugalmatlanságnak. Nem értem, mi a probléma egy hibrid programmal, ahol van konzolod és ablakod is. De ha elmagyarázod nekem, hogy mi ebben a kókányolás, akkor elfogadom. Például a goto-t kókányolásnak gondolom én is, hisz a kód átláthatatlan, a program működése meg kiszámíthatatlan lesz tőle.Nálunk amúgy aki még konyít a fejlesztéshez (értsd: cloudos, de tud programozni, viszont nem hivatásos programozó), az Pythonban csinálja ugyanezt. Én a Pythont nem ismerem, biztos jó, de én nem ismerem. Ott abszolút elfogadott ez a hibrid megoldás is. Ha kell, a console kikapcsolható, marad az ablak. De a console is hasznos néha.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Linux Mint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 27% - Corsair RM850x 850W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD Vízhűtő!
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyrészt nem értem ezt az ide-oda tilitolit, az egyikben ez benne van, a másikban meg valami más. Tudom, én vagyok megrögzött, régimódi, de én ha valami jól működik, azon nem változtatok (tehát én ezt a frameworkök közti váltást teljesen visszafelé kompatibilis módon oldottam volna meg).