Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
chepavel
aktív tag
Szia,
Nem tudom mennyire elvaras a "helyszini" vizsga, de, van opcio "online proctored" vizsgara is, az utolso nehanyat igy nyomtam (bekes megyeikent nincs ennel kenyelmesebb!)
Siman beregisztralsz a vizsgara a MS oldalan keresztul (ott van a "schedule exam" opcio), kivalasztod az idopontot, kartyaval fizetsz, es ennyi. Idoben belepsz, nehany kotelezo moka egy proctorral (igazolvany bemutatasa webcamba, ilyesmi), es lenyomod a vizsgat, ugyan azona szoftveren keresztul, amit a vizsgakozpontban hasznalnal.Tobb info, requirements EZEN az oldalon.
Update: lemaradt, szemelyes vizsgara elotte mindig Netacademiahoz mentem. Csak jo tapasztalatom van veluk.
-
petyus_
senior tag
Ezen az oldalon, amit linkeltél, rámész a schedule exam-re, megadod az adataidat, kiválasztod a helyet, ahol vizsgálni szeretnél, választasz időpontot, és kb ennyi. Elmész, viszel valami okmányt (rémlik valami olyasmi, hogy 2 féle okmányt kell vinned), amivel azonosítanak, kipakolsz mindent a zsebeidből, semmit nem vihetsz be (talán még papírzsebkendőt is adnak, hogy ne a sajátodat vidd), beülsz, megírod, kijössz
.Én a Training360-nál voltam, de úgy rémlik, hogy több hely közül lehetett választani
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.