- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
joysefke #8022 üzenetére
Csak halkan kérdezem: egy zenestream szolgáltatás nem lenne egyszerűbb? Spotify, Google Play Music, Deezer, Apple Music, stb.
Ezres körüli előfizetési díj, több tízmillió zene, és sohat többet nem kell zenét nagy macerával előtúrni, letölteni, esetleg konvertálni.
Csak meg kell keresni, bekattintani (esetleg listához adni) és már hallgatható. Előfizus konstrukcióban van offline mód is. Ja, és vannak edzéshez, futáshoz való listák (is).Én két és fél éve vagyok előfizető, az elején még nem gondoltam így, de mostanra már az a véleményem, hogy youtube-bal, to..enttel bohóckodjon az, akinek két anyja van
-
Goose-T
veterán
válasz
joysefke #8022 üzenetére
Miért pont az Opus az érdekes? Az Android pont a Vorbist támogatja natívan, még a beépített rendszerhangok is olyan formátumban vannak (OGG Vorbis, ha úgy jobban ráismernél). Már ha androidos a telefon, bár más lehetőség nemigen van, mert IOS-re nem teszel csak úgy fel zenéket, a WP meg kvázi kihalt.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- PNY Quadro P600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest