- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iGO Primo
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
joysefke #8022 üzenetére
Csak halkan kérdezem: egy zenestream szolgáltatás nem lenne egyszerűbb? Spotify, Google Play Music, Deezer, Apple Music, stb.
Ezres körüli előfizetési díj, több tízmillió zene, és sohat többet nem kell zenét nagy macerával előtúrni, letölteni, esetleg konvertálni.
Csak meg kell keresni, bekattintani (esetleg listához adni) és már hallgatható. Előfizus konstrukcióban van offline mód is. Ja, és vannak edzéshez, futáshoz való listák (is).Én két és fél éve vagyok előfizető, az elején még nem gondoltam így, de mostanra már az a véleményem, hogy youtube-bal, to..enttel bohóckodjon az, akinek két anyja van
-
Goose-T
veterán
válasz
joysefke #8022 üzenetére
Miért pont az Opus az érdekes? Az Android pont a Vorbist támogatja natívan, még a beépített rendszerhangok is olyan formátumban vannak (OGG Vorbis, ha úgy jobban ráismernél). Már ha androidos a telefon, bár más lehetőség nemigen van, mert IOS-re nem teszel csak úgy fel zenéket, a WP meg kvázi kihalt.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest