Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
joysefke #8022 üzenetére
Csak halkan kérdezem: egy zenestream szolgáltatás nem lenne egyszerűbb? Spotify, Google Play Music, Deezer, Apple Music, stb.
Ezres körüli előfizetési díj, több tízmillió zene, és sohat többet nem kell zenét nagy macerával előtúrni, letölteni, esetleg konvertálni.
Csak meg kell keresni, bekattintani (esetleg listához adni) és már hallgatható. Előfizus konstrukcióban van offline mód is. Ja, és vannak edzéshez, futáshoz való listák (is).Én két és fél éve vagyok előfizető, az elején még nem gondoltam így, de mostanra már az a véleményem, hogy youtube-bal, to..enttel bohóckodjon az, akinek két anyja van
-
Goose-T
veterán
válasz
joysefke #8022 üzenetére
Miért pont az Opus az érdekes? Az Android pont a Vorbist támogatja natívan, még a beépített rendszerhangok is olyan formátumban vannak (OGG Vorbis, ha úgy jobban ráismernél). Már ha androidos a telefon, bár más lehetőség nemigen van, mert IOS-re nem teszel csak úgy fel zenéket, a WP meg kvázi kihalt.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen GPS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest