- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
Alcsi69 #9864 üzenetére
Én "hobbiból" végigcsináltam ezt a Blazor intro könyvet : Blazor in Action (manning.com) . (hobbiból mivel front end ambícióim nincsenek).
A példaprogram kifejezetten jó a könyv jól követhető, jól van felépítve. Kliens oldali (Web Assembly) konfigurációt használ a végigvezetett példa, de szerver oldali Blazorral is ugyanígy működne.
Én ha saját szórakoztatásomra Blazor projektet csinálnék elsőnek szerver oldali Blazorral indulnék el, tehát nem WebAssembly-vel. Nehézkesebb volt a debuggolás mint tradícionális .NET runtimeon futó projektek esetén.
Blazor Serverrel fog működni a debuggolás és úgy általában a tooling. Szerintem ez utóbbi magas prioritás kell legyen. ASP.NET Core Blazor hosting models | Microsoft LearnErdemes lehet a C#-ot megtanulgatni.
Érdemes. Ha a legkissebb ellenállás irányában akarsz menni, akkor valami bejáratott, nagy népszerűségnek örvendő framework körül építkeznél. Mondjuk ASP Net Core: rengeteg jó anyag, tooling és még álláshírdetésben is fogsz vele találkozni.
Persze nyilván a feladat határozza meg az eszközt és nem fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- EarFun Air Pro 3 White
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest