- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
Alcsi69
üzenetére
Én "hobbiból" végigcsináltam ezt a Blazor intro könyvet : Blazor in Action (manning.com) . (hobbiból mivel front end ambícióim nincsenek).
A példaprogram kifejezetten jó a könyv jól követhető, jól van felépítve. Kliens oldali (Web Assembly) konfigurációt használ a végigvezetett példa, de szerver oldali Blazorral is ugyanígy működne.
Én ha saját szórakoztatásomra Blazor projektet csinálnék elsőnek szerver oldali Blazorral indulnék el, tehát nem WebAssembly-vel. Nehézkesebb volt a debuggolás mint tradícionális .NET runtimeon futó projektek esetén.
Blazor Serverrel fog működni a debuggolás és úgy általában a tooling. Szerintem ez utóbbi magas prioritás kell legyen. ASP.NET Core Blazor hosting models | Microsoft LearnErdemes lehet a C#-ot megtanulgatni.
Érdemes. Ha a legkissebb ellenállás irányában akarsz menni, akkor valami bejáratott, nagy népszerűségnek örvendő framework körül építkeznél. Mondjuk ASP Net Core: rengeteg jó anyag, tooling és még álláshírdetésben is fogsz vele találkozni.
Persze nyilván a feladat határozza meg az eszközt és nem fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest