- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
El vagyok veszve az ASP verziók és szuboptimális lehetőségek között, segítség kéne
Egy új ASP Web API projektet kell írni (REST, json). A saját már létező komponensek amiket kikerülhetetlenül használni kell, targetje Net472. Jó pár ezek közül nem konvertálható egyszerűen netstandard2.0-ra, és ezen adott idő alatt nem tudunk segíteni, ez már eldölt.
Az új az ASP web-projekt mellé készülő library komponensek targetje Standard2.0 lesz, ez a stratégiai irány. A régi komponensek is előbb vagy utóbb átvándorolnak standard2.0-ra, de ez nem most lesz.
Az ötlet az, hogy használunk "valamilyen" .Net Framework 4.7.2+ -en futó ASP verziót, használjuk a meglévő saját frameworkos librarykat az újakat pedig standard2.0-ban gyártjuk. Aztán amikor alkalom adódik rá, az ASP projektet is migráljuk/lecseréljük a majdani legfrissebb ASP Net Core-ra.
Az ASP projekt alá jelenleg olyan kevés kód kerülne ami csak lehetséges, minden ami szükséges standard2.0-ás libraryba vándorolna, lehetőleg úgy hogy majd később asp net core alól változatlanul fel tudjuk használni.
=====
És akkor most tanácstalan vagyok, hogy nekem valami régebbi ASP NET Core-t kell nézni (ezek ha minden igaz 2.2-ig bezárólag tudtak futni Framework runtimen is, de erről csak olvastam) vagy valami legújabb ASP.NET 4.x -et Web API 2-vel??
Az ASP Net Core 2.x-ek ha minden igaz már end of life...
VS19 támogatásnak eléggé örülnék.
=====
Nézegettem a docs.mscom oldalt, de egyszerűen nem találtam jó táblázatokat...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest