- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Blazorrel foglalkozik itt valaki? Egy angular app-ot kezdtem el átírni, és előjött egy hiba, amit sehogy sem tudok megoldani.
Van egy formom, a model-validationt attribute-okkal oldom meg. Írtam egy saját attribute-ot, RequiredIf, megadhatod benne, hogy akkor legyen required a field, ha egy másik property-nek az értéke egyezik azzal, ami megadsz.
pl:
[RequiredIf(nameof(Foo), new[] { "Bar"}, ErrorMessage = "Category must be set.")]
public int? CategoryId { get; set; }Itt a másik property a Foo, ha Bar az értéke, akkor a CategoryId nem lehet null vagy 0.
Ezt a modellt használom a Blazor formban, és a validation kicsit furán működik. Foo-t beállítottam Bar-nak. Raktam a formba egy ValidationSummary-t is, és az adott field-hez tartozó ValidationMessage-t is.
Ha nyomok egy submit-ot, akkor a ValidationSummary-ben megjelenik az error, de az input mellett nem.
Ha megváltoztatom az ehhez a fieldhez tartozó inputot, akkor megjelenik a ValidationSummary-ben, így ott kétszer szerepel az error, közben megjelenik a ValidationMessage is, és az input is piros lesz.
Ha most megint nyomok egy submitot, akkor a summary-ből az egyik error eltűnik, a field mellet message is, és az input zöldre vált.Csatolok képet, van ott egy Amount field is, az sima int (nem nullable), és egy Range[(1, int.Max)] van rajta, az teljesen jól működik.
Valakinek esetleg van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- League of Legends
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest