Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Köszönöm
, ez a linkelt library így első olvasatra jónak tűnik. Kipróbálom, addig a saját magam által feltalálandó spanyolviaszt felfüggesztem 
Igen, webszerver elkerülése a cél. Azt nem használhatunk.Egy nagy multinál dolgozom, ahol azért nem olyan egyszerű dolgokat átvinni a security policy-n. Saját dolgainkhoz kaptunk egy helyet és egy Ethernet kábelt a helyi szerverteremben, ahová egy i7 procis Lenovo desktop gép bekerült. Ez már eleve tűzfal, proxi, stb. mögött ül, élvezve az egész épület biztonsági szolgáltatásait. A gép célja, hogy a munkánk megkönnyítése érdekében különböző toolokat futtassunk rajta. A többiek Pythonban programoznak, de én nem tudok kígyóuk, én maradnék a C#-nál. Nem programozók vagyunk, nem programok írása a feladatunk munkaidőben, ezzel a saját napi munkáinkat segítjük/kiegészítjük/egyszerűsítjük, így amihez ezek kellenek, abban produktívabbak, gyorsabbak vagyunk.
Adatbázist se használhatunk, a config adatokat ini fájlokban tároljuk.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo Tab M8 tokkal
- Radeon HD 3850 AGP
- Netezős gép - i3-3220 3.3 GHz, 16 GB RAM, GTX 650 Ti, 120 GB SSD + 1 TB HDD
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ez a linkelt library így első olvasatra jónak tűnik. Kipróbálom, addig a saját magam által feltalálandó spanyolviaszt felfüggesztem